KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir İstanbul - Belgrad Ormanı Doğa Yürüyüşü (10 Ekim 2010)
Katılmak istediğim fakat başka bir programla (Lr Defender org.) çakıştıgı için gelemdim...
Eminim harika bir yürüyüş olmuştur.. Fotografların devamı gelmesi dileğiyle şimdiden teşekkürler...
teşekkürler efe bey gerçekten çok istemiştim bu geziye gelmeyi nasip değilmiş sağlık herşeyden önemli çok güzel bir gezi olmuş ama katılım azmış yinede istanbul için bu bir adım oldu en kısa zamanda ikinci geziyi de planlarsak iyi olur bu defa geleceğim kesin kesin de demiyelim inşallah diyelim
Gazze' Alıntı:
geçmiş olsun.Dediğin gibi bu geziyi en çok sen istemiştin.Demek nasip olmayınca olmuyor.
Efe bey eğer bugün resimleri ve gittiğiniz yerleri tarif edebilirseniz yarın bizde belgrada mangal ve balık tutmak için ailece gitmeyi düşünüyoruz.
Daha sonra beni ve selectranın da olduğu yeni bir program yaparız artık.
İstanbul'da doğa yürüyüşlerinin ilkini bugün gerçekleştirdik. Belki ilk yürüyüş olduğundan, belki hava durumunun muhtemel yağış vermesinden katılım çok sınırlı oldu. Gelmeyi planlayan arkadaşların biz kısmı da son anda çıkan aksiliklerin kurbanı oldular. Neyse göenüller bir olsun. Bir dahaki yürüyüşün daha geni katılımlı olacağını tahmin ediyorum.
Katılanlara ve katılmak için çaba sarfedenlere teşekkürler.
O kadar çok mantar vardı ki. Anlamıyoruz ki toplayalım. Fotoğraf çekmekle yetindik. Ama bunlar yenmezdi sanırım. Öellikle kırmızı olanlar tam masal mantarı. Zehirli olsa gerek
Yürüyüşün sonuna doğru bir çay bahçesinde oturup dinlendik.
Yürüyüşü planladığımız rotanın kuzeyinde gerçekleştirdik. Çünkü geyik yetiştirme bölgesi varmış. Çevresi tamamen çitle çevrilmiş. Gerçi geyik göremedik. Ama görevlilerle görüştüğümüzde geyiklerin olduğunu fakat öyle hemen görmenin mümkün olmadığını söylediler.
Yürüyüşümüz toplam 11,50 km sürdü. 2h30 yürüyüş süresi, 1h50 molalar sürdü. Hava rüzgarsız 13 dereceydi. Parçalı bulutlu ve yağmursuzdu.
Az ve öz katılım Efe ağabey.
Uygun havalarda daha fazla katılım olur.
Maksadımız doğa da bulunmak.
Bende dünkü yürüyüşe ait fotoğrafları atayım foruma yeni konu açarak.
Su çamur rengindeydi. Şöyle pırıl pırıl su olsa ne güzel olurdu. Fakat göletlerin tabanı hep toprak. Son birkaç gündür yoğun yağış oldu. Her yerden sel aktı. Bu da toprağı suyla iyice karıştırdı. Bu sebeple sanırım çok yoğun çamur oluyor. Yağmursuz zamanda çok güzel olur yeşil olur göletler.
TezzMertek' Alıntı:
Az ve öz katılım Efe ağabey.
Uygun havalarda daha fazla katılım olur.
Maksadımız doğa da bulunmak.
Bende dünkü yürüyüşe ait fotoğrafları atayım foruma yeni konu açarak.