Ynt: Gezenbilir; İzmir - Buca Kaynaklar Nif Dağı Doğa Yürüyüşü (27 Şubat 2011)
Merhaba arkadaşlar. İlk kez bu tarz bir geziye katıldım. Hem sizlerin alakanızdan, hem sohbetinizden, hem beraberlik ruhundan, hem de tekrar doğanın güzelliğinin farkına varmaktan büyük bir haz aldım. Herşey için çok teşekkür ederim, harika bir gündü. Tekrar böyle güzel gezilerde, sizlerle bir araya gelmek umuduyla... Hepinize iyi günler, bol geziler.
arkadaslar yazdıgınız güzel sözlere cok tesekkurler ama bu guzellıge renk katanda kendınızdınız bunu sakın unutmayın:d bızde cok eglendıkguzel bı yuruyus oldu :d ve ılk gelen arkadaslar gayet zor bi parkurdan basarı ıle cıktınız:d kendınız ıle gurur duymanız lazım:d pazar gunu gorusmek dılegıyle:d
the conq®' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar. İlk kez bu tarz bir geziye katıldım. Hem sizlerin alakanızdan, hem sohbetinizden, hem beraberlik ruhundan, hem de tekrar doğanın güzelliğinin farkına varmaktan büyük bir haz aldım. Herşey için çok teşekkür ederim, harika bir gündü. Tekrar böyle güzel gezilerde, sizlerle bir araya gelmek umuduyla... Hepinize iyi günler, bol geziler.
Ewet arkadaşlar ben de fotoğraflarımı paylaşmaya başlayayım, Her ne kadar zirve aşkı ile yanıp tutuşsam ve zirveye çıkamasak da oldukça güzel bir yürüyüş oldu, keşke sisli bir nif zirvesi de görebilseydik ama olmadı başka bir yürüyüşe kaldı, ahhh nif zirvesi ahhhh =(
Sevimli dostlarımız bizi yolculuğa uğurlamadan önce, kedi pis baktı biraz ama köpeği çok sevdik diye sanırım hehehe
Rehberimiz janımız
Demirbaşlarımız
Kaynaklar kahveler meyadanından çaylarımızı yudumladıktan sonra kalkıyoruz
Tam olarak doğru mu bilemiyorum telefon GPS sonucu ama ortalam yakındır sanırım,
Harika bir yürüyüş oldu, zirveyi göremediğim için çok üzüldüm ama olsun napalım bir daha o dağa çıkmak var mış kaderimizde,
başta ömer ve murat olmak üzere tüm katılımcı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum,
Nurfen, Ertan abi yalçın ve Nazan, Sinan ve adını zikredemediğimiz demirbaş olmuş, ekibe mal olmuş arkadaşlarımızın her zaman yanımızda olması dileği ile
inşallah bir gün hep beraber NEPAL'a kadar gider tırmanılmadık dağ bırakmayız.