Bu etkinliğimize ait fotoğraflar ve görsellere bu başlık altında ulaşabileceksiniz.
İyi Seyirler Arkadaşlar,
İzmir'den Selam ve Sevgilerle,
Murat Öz,
TezzMertek' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar,
Gezenbilir İzmir, olarak her hafta sonu düzenlediğimiz ve Mayıs 2011 tarihine kadar sürekli olarak yapacağımız " Kentkart ile 3 - 30 paraya Doğa Yürüyüşü " etkinliklerinin 06 Şubat 2011 Pazar gününe ait programının detaylarını ilginize sunuyorum.
DOĞA YÜRÜYÜŞÜ ;
GEZENBİLİR İZMİR GRUBU
PARKUR; İzmir – Buca Kaynaklar – Nif Dağı Zirvesi – Kaynaklar.
Ynt: Gezenbilir; İzmir - Buca Kaynaklar Nif Dağı Zirve Doğa Yürüyüşü (06 Şubat 2011)
Sabah sporumuz;
[attachment=1]
Devam ile. Yürüyüş öncesi eklemlerimizi ısıtmamız lazım. Burkulma ve kramp girmesinin önüne geçmenin en kolay yolu yürüyüş öncesi kısa bir ısınma egzersizleridir.
[attachment=2]
Yürüyüşümüz başladı. Sabah kırağıları çalıların uçlarında görünmekte.
[attachment=3]
Tırmanalım arkadaşlar.
Kaynaklar Rakım 347 metre idi.
Sürekli yükselmemizi gerektiren bu etkinlikte arkadaşların performansı çok güzeldi.
Siyah Beyaz takım elemanı her nedense dün epey zorlandı bu etkinlikte
[attachment=4]
Ynt: Gezenbilir; İzmir - Buca Kaynaklar Nif Dağı Zirve Doğa Yürüyüşü (06 Şubat 2011)
Nif Zirve Platosuna daha kolay bir yoldan ulaşma imkanımız vardı ama Murat Sancak - legolas ile anlaşarak grubu yan geçişler ile yükselmeye yönlendirdik.
Bu sayede karlı ve eğimli zemin üzerinde yürüme eğitim almış oldular haberleri olmadan.
[attachment=1]
Yürüyüşümüz devam ediyor. Karlı zeminde kar topu oynamaktan epey vakit kaybettik ya.
[attachment=2]
Ali ağabey Nif zirveye doğru ilerliyor.
[attachment=1]
Parkur üzerinde karşılaştığımız iki doğa severi de çekmemek olmazdı.
[attachment=2]
Nif Dağı Zirvesinde bulunan Orman Yangın gözetleme kulübesi terasından iniş esnasında buzlu zemine karşı önlem.
[attachment=3]
Zirve Kulübesinin terasının buzlarla kaplı halinden bir kare.
[attachment=4]
Grup üyeleri dönüş yolunda.
Sabah botlarımı alelacele giyince kat yapan çorap ayağımın vurulmasına sebeb oldu. Krem sürmek için geride kalınca bu pozları çekmeye fırsatım oldu.
[attachment=5]
çok güzel fotraflar güzel bir yürüyüş olmuş çok beğendim aynı gün bizde ailecek balçova behzat düzlüğü,manzara kayalıkları ve zirve yaptık,ama sizin yürüyüşünüz daha güzel olmuş tebrikler.