Gezenbilir İzmir; Gaziemir - Cihanbeğendi Kanyonu Doğa Yürüyüşü (06 Mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 80
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,482

TezMertek

Zirve
Yer
İzmir
Bu etkinliğimize ait Görsellere ve anekdotlara bu başlık altından ulaşabileceksiniz.

İyi Seyirler arkadaşlar.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir - Cihanbeğendi Kanyonu Doğa Yürüyüş Duyurusu (06 Mart 2011)

arkadaslar cok güzel bi yürüyüste cok güzel bı pazar gecırdık tesükkür ederım herkese gelemeyen arkadaslar ınanın yagmur kendını hıssettırmedi bile saglık olsun haftaya beklerız

Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir - Cihanbeğendi Kanyonu Doğa Yürüyüş Duyurusu (06 Mart 2011)

: Nurhak doğru söylüyor çok güzel ve eğlencelib b :-* ir gündü

Güzel bir pazar daha geride kaldı.Fotoğrafları yarın yükleyebileceğim.Merak edenler için belirteyim dedim

Son anda bir aksilik oldu ben gelemdim, ama yüreğim sizlerleydi inşallah önümüzdeki haftalara

kucaklıyorum hepinizi

Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir - Cihanbeğendi Kanyonu Doğa Yürüyüşü (06 Mart 2011)

Çok az sayıda fotoğraf çektiğim için kısıra bakmayın arkadaşlar.

Ömer ve Sacit sizleri kaltileri fotoğraflardan mahrum bırakmayacaktır.

Buyrun;

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir - Cihanbeğendi Kanyonu Doğa Yürüyüşü (06 Mart 2011)

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

paylaşım için teşekkürler Murat;
ellerine sağlık...

Rica bir de GPS kayıtlarını aktarmalıyım.
Dur USB'de prot değiştireyim.

Parkur Mükemmeldi hiç zorlanmadık tabiki,Grubun Maskotu Asrın ' ı tebrik etmek lazım hiç sızlanmadı yürüyüş boyunca

Bu etkinliğimize ait Sanal Yürüyüş dosyamız.
Bilgisayarınızda Google Earth programı yüklü ise çift tıklamanız kafidir.
[attachment=1]

Google Earth üzerinden elde edilen parkur görüntülerimizden bir demet.
[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

Ekli dosyalar

• Gaziemir Kanyonlar (6 Mart 2011).kml
    266.6 KB · Görüntüleme: 187

ömer bu mesaj sana geliyormu bilmiyorum ama yaaa arkadaş ben ne zaman 20 mesajı dolduracağım bir gün gelde şu mesaj işini kökten halledelim.

Abi bir mesaj daha yazdın mı bu iş çözüme kavuşacak

abiciğim senin istediğin bir mesaj olsun al sana bir mesaj :-*