Ynt: Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Ovacık Köyü Kamplı Off-Road Gezisi (14-15 Kasım 2009)
Afiyet olsun, evet hayvan biraz yağlı idi ama ateş iyiydi, çift eldiven giydiğim halde kuzu ile beraber sağ elim de bayağı iyi pişti . Bizdeki foto ve videoları da ekleyeceğiz en kısa zamanda.
Ynt: Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Ovacık Köyü Kamplı Off-Road Gezisi (14-15 Kasım 2009)
eh bu sefer kuzu'yu kaçırdım ama saatlerce dinleyince kokusu bile burnuma yapıştı
pazar günü katılabilmeme rağmen anlaşıdığı gibi İzmir eğlence fasıllarında her daim
açık farkla önde olacağını bir kez daha ispatladı
gezi yada off-road kıvamı yakalamak önemli ki bunda da başarılı olduğumuza inanıyorum
güzel bi gezi daha yaşadık ; offroad kısmı az olsada keyifliydi ... herkesin eline koluna sağlık ...
bu geziden aldığım ders ise ;
bi dahaki sefere kuzuya aç oturmalıyım ... ;D
evet tüketme görüntülerini koymayın hakkımızdaki kanaatlerin değişmesini istemem.
Gelmeyen yada gelemeyen arkadaşlar adına üzgünüm. Serkancım seni çok andım,
Özellikle sermayeler (Şişelenmiş materyaller) bir masada toplanınca Serkan burada olsa bu manzaraya ne türküler yakardı diye.
erdalyaman' Alıntı:
Kuzu biraz geç pişti ama çok lezzetliydi. Tok olmamıza rağmen 10 dakikada bitti ;D
Bendeki resimleri akşam yüklerim.
Keyifli bir geziydi.. Herkese teşekkürler
MCC' Alıntı:
Afiyet olsun, evet hayvan biraz yağlı idi ama ateş iyiydi, çift eldiven giydiğim halde kuzu ile beraber sağ elim de bayağı iyi pişti . Bizdeki foto ve videoları da ekleyeceğiz en kısa zamanda.
Nisan'da katıldığım bornova metro'dan sanırım 16km mesafede olan bir yerdi
o günkü anlatımlarım ise aşağıdaki linkte:
http://nivatr.com/nivaForum/index.php?topic=1504.0
Sıra bizde, yanlız bir sorun var, Arzu o kadar uğraştı dalların arasında arabanın tepesinden fotoğraflar çekti ormanda off-road esnasında ama, şimdi bilgisayara aktarmaya kalkınca fark ettik ki; Bendeniz kameranın sd kartını takmamışım :, kendi hafızası var mı bilmiyorum bakacağız, şimdilik cep telefonundakiler ve videolar var, yüklüyoruz;