Gezenbilir İzmir; Ulukent - Yamanlar Dağı - Egekent 1 Doğa Yürüyüşü (14 Kasım 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan matiate Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,054
Ynt: Gezenbilir İzmir; Ulukent - Yamanlar Dağı - Egekent 1 Doğa Yürüyüşü (14 Kasım 2010)

bütün fotoğraflar ve yazılarını çok beğendim. Sevgili rehberimiz Ömer'e teşekkürler...

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir; Ulukent - Yamanlar Dağı - Egekent 1 Doğa Yürüyüşü (14 Kasım 2010)

Herkese merhaba; güzel bir haftasonu gezisi olmuş,ama işlerim nedeniyle yine katılamadım.Elbet bir fırsat yakalarım diye düşünüyorum.

Selamlar, sevgiler.

Şule Hanım ben teşekkür ederim.Her zaman bekleriz
Sami ağabey bir dahaki sefere inşallah

derindeniz1' Alıntı:
Herkese merhaba; güzel bir haftasonu gezisi olmuş,ama işlerim nedeniyle yine katılamadım.Elbet bir fırsat yakalarım diye düşünüyorum.

Selamlar, sevgiler.

Emekli Holding A.Ş.'inde işler yoğun gerçekten.
;D

Sevgili Murat, buluşma noktası Annemin evine sadece 200 metre uzaklıkta. Emekli Holding mensubuyuz, bu doğru,
ama emekli olmamızın bir nedeni de zaman sınırlaması olmadan,yapabileceğimiz şeyleri kendi kendimize yapabilmemiz.

Hele bir haftasonu gelsin de.....

Selamlar, sevgiler.

Abiciğim yine döktürmüşsün resimleri valla

Teşekkür ederim abi
Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum ...