KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ad - Soyad: Fahri Özbek
Meslek : Müze Ynt.
Doğum Tarihi ve Yeri: 1957
Memleket: Kastamonu-Araç
Semt: Merkez
İlgi Alanı: Fotoğraf, gezi, Yayın
Kastamonu ile ilgili merak ettiklerinize bilgim dahilinde yardımcı olabilirim.
merhaba. mayis ayinda kure daglari milli parkini gezmeyi planliyoruz. 4-5 gun. camp kurmak istiyoruz. rota ve seyir planlamasi yapmak istiyoruz. sure cok mu fazla olur. mutlaka gormemiz gereken yerler. nerede konaklayabiliriz... tesekkurler
şunu söyleyeyim kamp yapmak için çok düzgün bir yer yok daha doğrusu kmap alanı adı altında bir yer yok. kastamonudan Küre inebolu minibüslerine bindiğinizde yaklaşık 1 saat içinde kürede olursunuz küre çok küçük 3000 nüfusu olan bir yer. Küreden ineboluya devam eden yol üzerinde kanyonların göründüğü bir yer var o bölgede inebilirsiniz. Yol üzerinde küçük bir lokanta var biz oraya emincimin yeri diyoruz.o lokanta da hem meşhur ecevit çorbasını içip oranın hemen altından geçen bir dere yolu var o dere yolu muhteşem bir görüntüsü olan kanyonlara gidiyor ama ben bile hiç gitmedim çünkü bilen birileriyle ve planlı gitmek lazım çünkü tehlikeli olabilir oralar her türlü hayvan kasrşınıza çıkabilir ve de kaybolabilirsiniz. Bunun dışında ineboluda geriş tepesine çıkabilirsiniz geriş tepesi trekking yapmak için güzel bir yer. En tepeye çıkıp karadenizi izlersiniz. Muhteşem bir manzarası var.Bunun dışında inebolu merkezden abanaya geçebilirsiniz abanada hacıveli tepesine gidin. Orada yol üzerinde mesire yeri var yazın kampçılar gelip orada konaklıyorlardı. Mayıs ayında açık olur mu bilmiyorum ayrıca Abanadan kanyonlara giden bir yol da var hacı veli tepesinin o tarafta. Bunların dışında Azdavay ve Cide tarafları da güzelmiş ama o tarafın ulaşımı çok sıkıntılı ben de açıkçası doğanyurttan döndüm yollar çok dönmeli dolambaçlı... Ama kastamonu terminalden küre minibüsleriyle hem küreye ordan da ineboluya gidebilirsininz. İneboludan da Abana yarım saat. İnebolu merkezden Abanaya minibüsler gidiyor. Tabi ben bilmiyorum siz özel arabayla mı gideceksiniz yoksa otobüslemi ben öylesine yazdım. Soracağınız bişiy varsa cevaplarım.
Kamp için Ballıdağ bölgesini düşünürseniz, İksir tesisleri olarak organize edebiliriz. Türkiye'deki ikinci sanatoryumun kurulduğu bu özel bölgede, görüşlemey değer yaylalar, mantar türleri, endemik bitkiler, doğal hayat çok zengin. Görüşmek üzere!
Kamp için Ballıdağ bölgesini düşünürseniz, İksir tesisleri olarak organize edebiliriz. Türkiye'deki ikinci sanatoryumun kurulduğu bu özel bölgede, görüşlemey değer yaylalar, mantar türleri, endemik bitkiler, doğal hayat çok zengin. Görüşmek üzere!
Merhaba ben Ali Yılmaz.İstanbul'da ikamet ediyorum Küre'liyim Daday'a etli ekmek yemeye ve ata binmeye gelmiştim yerinizi ziyaret ettim ve atlara bindim yeriniz çok güzel .Nasib olursa 1-2 seneye kadar Kastamonu'ya yerleşmeyi düşünüyoruz.Görüşmek üzere saygılar...