muğlanın gezilip örülecek bunca yerleri varken burada bir elin parmakları kadar gezginin olması acı verici ama ben hala ümitliyim haydi arkadaşlar muğlamız için
Haşmet kardeş ve Muğla lı gezginler bir hafta sonu buluşması (pikniği) organizasyonu yapılabilir mi? Ne dersiniz?
Hazır göktepede kar varken sucuk ekmek desek mesela....
Sn.Turan,şubat ayının 5 inde gezimiz var gezenbilir offroad muğla grubundan takip edebilirsiniz ayrıca ben sizin aracınızdan ev adresinizi tahmin edebiliyorum yatağanda sakıncası yoksa uğrayıp tanışabiliriz,gezimiz yılanlı göktepe güzergahında olucak ailecek yapılacak mangallı bir gezi düzenliycez
Haşmet bey her zaman beklerim..Yatağan 2 nolu Aile Sağlığı Merkezindeyim..İnönü bulvarı(yani Bodrum yolu) üzerinde.Sömestr tatili nedeniyle izinliyim ancak 5 şubatta yatağana dönmüş olacağım ve ailece katılmaktan mutlu oluruz..Selamlar.
Tüm Muğlalı arkadaşlara selam olsun. Bundan böyle yarı zamanlı olarak bende Muğlalı sayılırım.
Hersene 15-30 gün arasında Akyaka orman kampında idim. Artık bu yaz emekli olacağım inşallah. Allah sağlık sıhhat verir ise Mayıs ortası gibi gelip Ekim- Kasım gibi Ankaraya dönerim diye düşünüyorum.
Görüşebilmek haberleşebilmek dileği ile iletişim bilgilerinizi alabilirsem sevinirim Hakkı bey ve diğer dostlar.
Tel: 0 5362460909
centilmen06@gmail.com
Gezmeyi seven Muğla lı dostlarım, Akbük'ten merhabalar.... Ben hem karavancı hemde kamping işletmecisiyim. Güzel Akbük koyundaki yerimi bu sene kampinge çevirdim. Aşagıdaki linkten görsellere ulaşabilirsiniz. Siz dostlarımıda bu güzel yere bekliyorum. https://www.facebook.com/pages/Akb%C3%BCk-Hocan%C4%B1n-Yeri-Camping/279029912121729
GÖKOVA MERKEZLİ FACEBOOKTAN ÖRGÜTLENEN ( http://www.facebook.com/groups/gokovaoffroad/) VE www.gokoff.com adresine sahip, 800 civarı üyesi olan bir grubumuz var. Bireysel yapılacak bir spor değildir Offroad. Saygılarımla,
Öncelikle Muğladaki dostlara bir karavancı olarak selam ve sevgilerimi iletiyorum.
Konu ile (offroad) ilgili olmasa da bir sorum var dostlara. Akyaka orman kampı ihalesi ne oldu acaba. Malum bahar yavaş yavaş geliyor, gelecek e bizde kampçıyız ve meraktayız.
Konu hakkında bilgi verecek dostlara şimdiden çok teşekkürler.
Sağlıcakla kalınız. Tekeriniz hep güzelliklere dönsün.
Merhabalar Ümit bey, Akyaka'daki orman kampıyla ilgili bir malumatım yok fakat, Akyakaya 23 km mesafede Ören'e giderken Akbük'te bir kamping açtım. Bürokratik engellere rağmen ( mücadele etmeye devam etmekteyim ) geçen yaz sonu faaliyete geçirdim. Sizleride beklerim. Aşağıdaki linkten yerimi görebilirsiniz. Sevgiyle kalın, selamlar. https://www.facebook.com/pages/Akb%C3%BCk-Azmakba%C5%9F%C4%B1-Camping-Kafeterya/279029912121729?ref=hl
Memduh bey merhabalar.
Yerinizi daha önce vermiş olduğunuz linkten izlemiştim. Bu sene kısmet olur o taraflara gelebilirsek eğer size de uğrayıp tanışmak, görüşmek ve mekanı incelemek istiyoruz. Resimlerden göründüğü kadarı ile güzel görünüyor. Umarım çabalarınız netice verir.
Uzun süreli kalışlarda ücrette bir indiriminiz oluyormu acaba ? Özelden de mesaj atabilirsiniz.
E posta adresim centilmen06@gmail.com
Görüşmek dileği ile sevgiler saygılar.