Sayın Bakkan ve Nadja arkadaşlarım, asıl biz size teşekkür ederiz, fazla vakit geçiremedik bir arada ama darısı bundan sonraya diyorum, selamlar ve saygılar...
Aylardır hazırlanmıştık ve artık mutlu sona çok az bir zaman kalmıştı. Burak ile İstanbul dan bastık gaza geceyarısı Ankara da Cihan ile Faruk sofrada karşıladılar bizi. Sağolsun karnımızı doyurdu ,yatırdı , 1 saat sonra uyandırdı tekrar doyurdu ve çıktık yola . İlk durak Sıvas
İkinci durak ve geceleme Erzincan Ekşisu ve kamp halimiz . Doğrusu hiç beklemediğim kadar güzel bir geceydi o et neden o kadar güzel pişti hala düşünüyorum .Hele Mustafa Ağbimizin yaptığı güveçte kuru fasulye tadını unutmak mümkün değil.
Kars'a yaklaşınca tabiki ilk durak '' İstiklal uğrunda ,namus yolunda can veren 60.000 Mehmet'in yattığı yer'' Allahuekber Dağı Şehitliği - Sarıkamış .
Kars'a yaklaşınca tabiki ilk durak '' İstiklal uğrunda ,namus yolunda can veren 60.000 Mehmet'in yattığı yer'' Allahuekber Dağı Şehitliği - Sarıkamış .
kars ta sarıkamış ta bulunmak,şehitlikleri ziyaret etmek,gerçekten çok anlamlıydı.bu fotoğraflarla o anları tekrar yaşattığınız için teşekkürler ahmet abi...
ayrıca erzincan da sizinle kampta bulunamayanlar ,güveçte kurufasülye yiyemiyen biz talihsizler için bu güzel olayın tekrarlanmasını özellikle rica ediyorum...
devam.... Kars'a ulaştık arkadaşlarımız ile buluştuk, yerleştik , biraz dinlendik ve sonra doğru Fako amcanın evine vu hummalı bir çalışma sonrası malzemeler tasnif edildi , sabah erken yola çıkıldı ve ulaştığımız ilk okulumuz , ben doğruca ana sınıfına koştum ve çok duygulandığım o tablo...