ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 24 Mar 2010 #193 Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi [attachment=1] [attachment=2] [attachment=3] [attachment=4] [attachment=5]
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi [attachment=1] [attachment=2] [attachment=3] [attachment=4] [attachment=5]
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 24 Mar 2010 #194 Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi [attachment=1] [attachment=2] [attachment=3] [attachment=4] [attachment=5]
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi [attachment=1] [attachment=2] [attachment=3] [attachment=4] [attachment=5]
mete Zirve Mesajlar 1,851 Tepkime Puanı 4 24 Mar 2010 #195 Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi ufukozkan' Alıntı: [attachment=1] Genişletmek için tıkla ... İşte en mutlu olduğum anlardan biri. Çocuklar koşuşturuyordu dedeleriyle fotoğraf çektirmek için Bu arada küçük bir çocuğun ben dedeyle çektiremedim diye sızlandığını duydum. Gel buraya seninle özel olarak çektireceğim dedim. Fotoğrafı çektirdik ikimizde çok mutlu olmuştuk...
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi ufukozkan' Alıntı: [attachment=1] Genişletmek için tıkla ... İşte en mutlu olduğum anlardan biri. Çocuklar koşuşturuyordu dedeleriyle fotoğraf çektirmek için Bu arada küçük bir çocuğun ben dedeyle çektiremedim diye sızlandığını duydum. Gel buraya seninle özel olarak çektireceğim dedim. Fotoğrafı çektirdik ikimizde çok mutlu olmuştuk...
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 24 Mar 2010 #196 Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi [attachment=1] [attachment=2] [attachment=3]
N nadja gidesim var... Mesajlar 156 Tepkime Puanı 0 24 Mar 2010 #197 Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi mete hocam hepimize görsel show yaşattınız.o kare hepimizin hafızalarını süslüyor...
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi mete hocam hepimize görsel show yaşattınız.o kare hepimizin hafızalarını süslüyor...
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 24 Mar 2010 #198 Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi [attachment=1] [attachment=2] [attachment=3] [attachment=4] [attachment=5]
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 24 Mar 2010 #199 Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi [attachment=1] [attachment=2] [attachment=3] [attachment=4] [attachment=5]
mete Zirve Mesajlar 1,851 Tepkime Puanı 4 24 Mar 2010 #200 Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi nadja' Alıntı: mete hocam hepimize görsel show yaşattınız.o kare hepimizin hafızalarını süslüyor... Genişletmek için tıkla ... Evet Hilal her anı başka güzel ama çocukların boynuma sarılışını unutamıyorum. Saol Ufuk bu anı yakaladığın için
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi nadja' Alıntı: mete hocam hepimize görsel show yaşattınız.o kare hepimizin hafızalarını süslüyor... Genişletmek için tıkla ... Evet Hilal her anı başka güzel ama çocukların boynuma sarılışını unutamıyorum. Saol Ufuk bu anı yakaladığın için
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 24 Mar 2010 #201 Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi [attachment=1] [attachment=2] [attachment=3] [attachment=4] [attachment=5]
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 24 Mar 2010 #202 Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi [attachment=1] [attachment=2] [attachment=3] [attachment=4] [attachment=5]
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 24 Mar 2010 #203 Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi [attachment=1] [attachment=2]
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 24 Mar 2010 #204 Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi [attachment=3] [attachment=4] [attachment=5]
ata036 Zirve Mesajlar 3,557 Tepkime Puanı 2 Web www.ata76.com 24 Mar 2010 #205 Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi bu projede emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi tekrar tekrar sunuyorum sizler harika insanlarsınız bu resimler ve duygular karşısında sarf edecek kelime bulamıyorum iyiki varsınız :'(
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi bu projede emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi tekrar tekrar sunuyorum sizler harika insanlarsınız bu resimler ve duygular karşısında sarf edecek kelime bulamıyorum iyiki varsınız :'(
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 24 Mar 2010 #206 Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi [attachment=1]
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 24 Mar 2010 #207 Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi Yetermi devammı
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 24 Mar 2010 #208 Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi bu hayırlı projede maddi, manevi emeği geçen herkese çok teşekkürler. Sizler O Çocukların Yüzlerini güldürüdnüz Allah'da sizin yüzünüzü güldürsün.
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi bu hayırlı projede maddi, manevi emeği geçen herkese çok teşekkürler. Sizler O Çocukların Yüzlerini güldürüdnüz Allah'da sizin yüzünüzü güldürsün.