KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Babam Gidor'da öğretmenlik yaptı, Digor'un Belediye Başkanından Bakkalına kadar birçoğu öğrencisi hatta Digor'da okuyupta şu anda yaşadığımız yer olan Denizli'nin devlet hastanesinde baş hekim yardımcısı öğrencileri var, Digor'a gideceğinizi bilseydim, bende yardımcı olurdum Hepinizin yüreğine sağlık...Saygılar
Tekrar cani gonulden kutlarim destek veren herkezi.
babasinin ayakkabilariyla okula gel kiz cocugu ile ilgili mesaji bulamadim,birisi yardimci olabilirmi?
tesekkurler
Arkadaşlar ellerinize ayaklarınıza sağlık, iyiki varsınız. Kar kış demediniz, böyle bir organizasyonu başlatıp başarıyla sona erdirdiniz. Sizlerle ne kadar gurur duyduğumu söylesem az kalır. Sizlerle aynı çatı altında olmak benim için bir onurdur.
Saygılar
Ufuk bey ellerinize,emeklerinize vede gönlünüze sağlık. Bu hayır ve güzellikler ekibinin tüm çaba ve gayretlerini bizlere ilettiğiniz,bu foruma taşıdığınız için çok teşekkürler ediyor,Böyle hayırlı organizasyonlara nokta kadar dahi faydaları dokunanlarıda kutluyor,saygılar sevgiler sunuyorum.
Kemal
Ufuk bey ellerinize,emeklerinize vede gönlünüze sağlık. Bu hayır ve güzellikler ekibinin tüm çaba ve gayretlerini bizlere ilettiğiniz,bu foruma taşıdığınız için çok teşekkürler ediyor,Böyle hayırlı organizasyonlara nokta kadar dahi faydaları dokunanlarıda kutluyor,saygılar sevgiler sunuyorum.
Kemal
kars projesindeki gibi bu projeyide başarıyle bitireceğinize canı gönülden inanıyorum kendim işlerimden dolayı katılamasamda formdan sürekli takip ediyorum. iyiki varsınız bu tür bir projede ilk defa gezenbilir kars yollarında ile katıldım ve o çocukların gözlerindeki sevinç hala aklımdan çıkmıyor. eminim Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin porjesinde bir çok çocuğu mutlu edeceksiniz hepiniz canı gönülden kutluyor önünüzde saygıyla eğiliyorum. iyiki varsınız ve böyle bir ailenin üyesi olmaktan büyük gurur duyuyorum