bu olayın ne kadar dışında ve ne kadar içindeyim bilemiyorum ama yapılan ve kaydedilen gerçeklik tam anlamıyla yaşanılan ve yaşatılan gerçekliğe uyan bi durum...
bu olayın ne kadar dışındave ne kadar içindeyim bilemiyorum ama yapılanve kaydetilen gerçeklik tam anlamıyla yaşanılanve yaşatılan gerçekliğe uyan bi durum...
Ne demek Ercan bu olayın neresindeyim, kameraman olarak yaptığın fedakarlıkların yanı sıra görevin dışında yapmış oldukların orada bulunan herkes tarafındn takdirle karşılandı. Teşekkür ederiz.
bu olayın ne kadar dışındave ne kadar içindeyim bilemiyorum ama yapılanve kaydetilen gerçeklik tam anlamıyla yaşanılanve yaşatılan gerçekliğe uyan bi durum...
ercan bı olayın tam göbeğindeydin kardeşim , malzeme taşıdın ,kamerayı kullandın ,kaputu açtın ,ışığı tuttun ,daha doğrusu sen bizim takımın has elamanıydın kardeşim ,emeklerin için çok teşekkürler, inşallah başka organizasyonlarda görüşmek dileğiyle
ercan bı olayın tam göbeğindeydin kardeşim , malzeme taşıdın ,kamerayı kullandın ,kaputu açtın ,ışığı tuttun ,daha doğrusu sen bizim takımın has elamanıydın kardeşim ,emeklerin için çok teşekkürler, inşallah başka organizasyonlarda görüşmek dileğiyle
Mete bey ve Cihan bey : )) nasılsınız? maalesef tek akşam sohbet edebildik ama inşallah en kısa sürede tekrar karşılaşırız, temennim sizlerle birlikte yollarda olmak bundan sonraki organizasyonlarda, selamlar ve saygılar...
Mustafa bey siz de buradaymışsınız, kusura bakmayın mesajınızı geç gördüm, umarım sohbetinizden mühiş keyif aldığım sizler ve değerli eşiniz de iyidir, evdeki ufaklıkların bir sorunu olursa beklerim gece gündüz, nasıl olsa telefonum var sizde, selamlar ve saygılar....
Mete bey ve Cihan bey : )) nasılsınız? maalesef tek akşam sohbet edebildik ama inşallah en kısa sürede tekrar karşılaşırız, temennim sizlerle birlikte yollarda olmak bundan sonraki organizasyonlarda, selamlar ve saygılar...
valla tatlı bir yorgunluk var , ruhum hala yollarda , bedenim şehirde ,karmaşık bir durum yani , her zman bekleriz sohbete, başka bir etkinlikte buluşmak üzere ,saygılar