Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi
Biz o gazla bir girişip tüm paketleri o akşam hazır ettik. Fako Amcamın sevgili eşinin demlediği çayı da içtikten sonra baktık bizim mideler kazınıyor. Cihan hemen Tarık’ ı aldı arabaya başladık yemek yiyecek yer aramaya. O kadar gözümüz dönmüş ki google’ dan arıyoruz restaurant. Açız ya kesmez bizi öyle bi lokmacık yemek. Neyse, biz sonuçta ekibi de toplayıp soluğu kaz evinde aldık. Ben orada yine kendimi kaybetmişim fotoğraf falan yok
Fakat birinci günün akşamını yine aynı mekanda kutladık. Kaz evi fotoğrafları az sonra
Yemek kısmını görüntüleyemedim ama sonrasında arkadaşları yakaladım. Görüyorsunuz ki enerji dolu gençlik
Yağmur falan hak getire. Kanı kaynayan Karadeniz insanları burada kendini gösterip Kars’ ın orta yerinde horon tepdirdi
Kurtlar da döküldükten sonra yarına çocuklar bizi bekler diye gidip bir güzel uyuduk. Sabahın köründe yine Burak’ ın sesiyle uyandım. Zaten artık onun sesiyle uyanmaya alışmıştım. Biraz gecikince endişeleniyordum
Apar topar indim aşağıya ve doğru İl Milli Eğitim Müdürlüğüne. Biraz sancılı bir süreçten sonra nihayet kamyonumuza kavuştuk.
Sonrasında ben de yine fotoğraf yok. O sırada biz Burak ile o koli kimin bu paket kimin, onu yükleyelim şunu indirelim derdindeyiz. Neyse ki kazasız belasız ve Burak’ ın gayretleriyle de hatasız yüklenip, araç bin yaptık
Fotoğrafta gördüğünüz benim de içinde olduğum araç. Şahit olduğunuz üzere görüş sıfır
Araç üzerinde alet edevat dolu. Cihan ha düştü ha düşecekler diye pür dikkat araç kullanıyor.
Zaten adamcağız güç bela önünü görüyor bir de o yetmezmiş gibi önde tüten araçlar vardı
Artık lastik mi yakıyorlardı sevinçten yoksa telsizi yok da dumanla mı anlaşıyorlardı bilemiyorum. Ama biz araçtan indiğimizde arap çocuğu gibi kapkaraydık
Bunlarda hoyrat Kars köylerinden birkaç kare. Hiç ağaç yok, hiç yaşam yokmuş gibi