Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Yollarında Duyuru (13 Mart 2010)
bu güzel (MUHTEŞEM ) projede bizim de minicik bir katkımız olduysa ne mutlu bize (Sivas Grubu) ayaklarınıza sağlık (MT lerinizede )
ömer bey fotolar için teşekkürler
evet arkadaşlar hayırlı ile projemizi sonlandırdık. ben ığdıra döndüm diğer arkadaşlarda yolda bir karslı olarak Gezenbilir ailesine çok teşekkür ediyorum muhteşem bir ekipdi gelen arkadaşlar belki uzun ve daha değişik bişeler yazmam gerekiyor ama ben o işleri beceremiyorum içimden geldiği gibi yazıyorum uzun lafın kısası bu projede çalışan emek veren destek veren vermesede takip eden uzaktan yakından bu projede bir yazı bile yazmış olan arkadaşlara yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. çok güzeldi çocukların mutluluğunu anlatamam lafı uzatmadan bir kaçda ben foto ekliyeyim
benden bu kadar çünkü vakit bulup diğer fotoları alamadım arkadaşlardan en kısa zamanda onlarda atarlar şimdilik idare edin hepinize teşekkürler
Fotoğraflarda çocukların mutlukları yüzlerinden okunuyor, ne kadar güzel bir duygu seli yarattınız arkadaşlar, hepinizi yürekten kutluyorum ve bir kere daha teşekkürler ediyorum
Tüm Gezenbilir dostlarına ve yurdumuzun güzel insanlarına sevgiler
boyle bir hayir isine maddi manevi katkilari olan herkeze cani gonulden teskkurler,bir de zaman ayirip isini gucunu birakip o kadar yolu giden arkadaslar ozel tesekkuru hakediyor.Geri donduklerinde Onlar icin de bir kutlama organizasyonu yapmak gerekmezmi?