Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Yollarında Duyuru (13 Mart 2010)
Cihan haklısın, gönül isterki öyle olsun ama herşeyi ayarlamak kolay değil. Mesela benim gibi izin alması gerekenler için istediğimiz zaman izine çıkmak zor oluyor. :'(
Yinede hızlanmaya çalışalım, mesela taahhüt edilenler için paralar toplanmaya başlasın, taahhüt eden kişiler bu miktarı toparlayıp tek elden yatırırsa daha kolay olur diye düşünüyorum. Bağış yapanların listesini de yine taahhüdü yapan kişi tutar.
Ne dersiniz?
cihanülker' Alıntı:
işte burakçım tarih yanlışlığı dediğim buydu kardeşim , 23 nisan geç derken ,çocuklarımız için çok geç tarih derken bunu anlatmak istemiştim bence bu işi 23 nisana bırakmadan halletme şansımız hala var
Bakkan' Alıntı:
Cihan haklısın, gönül isterki öyle olsun ama herşeyi ayarlamak kolay değil. Mesela benim gibi izin alması gerekenler için istediğimiz zaman izine çıkmak zor oluyor. :'(
Yinede hızlanmaya çalışalım, mesela taahhüt edilenler için paralar toplanmaya başlasın, taahhüt eden kişiler bu miktarı toparlayıp tek elden yatırırsa daha kolay olur diye düşünüyorum. Bağış yapanların listesini de yine taahhüdü yapan kişi tutar.
Ne dersiniz?
Merhaba Seval Hanım,
EFT yapan kişi ben olacağım ama yardımı yapan kişiler farklı kiişiler olacak. Örneğin dernek hesabına ben 2.500 tl göndereceğim fakat dernek bana benim yardım topladığım isimler adına makbuz verebilecekmi ? Öğrenmek istediğim tam olarak buydu.
Arkadaşlar ben en geç gelecek cuma gününe kadar 100 koli karşılığı olan parayı transfer edeceğim, mümkün olursa daha erken bir tarihte paketleri gönderelim, kolay gelsin,
aozturk' Alıntı:
EFT yapan kişi ben olacağım ama yardımı yapan kişiler farklı kiişiler olacak. Örneğin dernek hesabına ben 2.500 tl göndereceğim fakat dernek bana benim yardım topladığım isimler adına makbuz verebilecekmi ? Öğrenmek istediğim tam olarak buydu.
Hayır verilemez.
2 türlü bağış yapabilirsiniz. Ya getirip elden verirsiniz isim karşılığı tek tek makbuz kesilir..
yada banka hesabına tek tek yatırırsınız her isme yatırdığınız dekont makbuz sayılır.
Bankaya yatırdığınız para kadar ben size makbuz kesersem dernek kasasına bir o kadar daha borçlanırım 2 kez para girmiş gibi görünür makbuz kesersem.
Bağış için para aldığınız kişilerin kimi makbuz önemli değil diyecektir, onlarınkini toplu yatırırsınız. Makbuz önemli diyenlerin tek tek isimleri ile yatırır banka dekontlarını kendilerine iletirsiniz.
Başka bir çözüm yolu ne yazık ki yok.