KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Muratcım antalya mutalası omayan bir yer bunu belirteyim..malum turızm sezonu her birimiz ayrı telaşta..ama çok büyük bir güçtür antalya bunu belirteyim yaptıkları ile ve yapıcaklarıi ile..
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA
THE FARUK' Alıntı:
Muratcım antalya mutalası omayan bir yer bunu belirteyim..malum turızm sezonu her birimiz ayrı telaşta..ama çok büyük bir güçtür antalya bunu belirteyim yaptıkları ile ve yapıcaklarıi ile..
Hocam kolay gelsin haklısınız sezon başlıyor gönülden kolay gelsin,yinede daha şahsen tanışmış olmasakta Ankara'ya geldiğinizde muhakkak tanışmak isterim.
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA
Daha 50 araç olamadıkmı beyler. silkelenin ,sarsılın,hoplayıp zıplayın,Önce kendinize sonra Ankaraya gelin,12 Nisanı PİŞMAN olmuş geçirmeyin , Mutlu ve huzurlu geçirin.
--İzmir Katılımcıları—
01- Mustafa Demirel Vitara 1 Kişi
02- Ulaş Tamer Skystar 3.2 2 Kişi
--Antalya Katılımcıları--
01- Faruk & Sahra KAYHAN GMC Denali Misafir 3 kişi
02- Barbaros & Nihan Sayıl Navara Misafir 3 kişi
03- Yusuf Erdem Toyota VX 80 Misafir 4 kişi
04- Osman & Nurlan Nissan Misafir 3 kişi
05- Lokman Yavuz Hilux Misafir 3 kişi
06- Nuri Tetik Jeep Misafir 2 kişi
07- Ahmet Demir Toyota VX 80 Misafir 3 Kişi
08-Tuğsan Dal Mahındra Misafir 3 Kişi
-Kayseri Katılımcıları -
01- Ertugrul Açıkgöz Defender Misafir 3 kişi
ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Daha 50 araç olamadıkmı beyler. silkelenin ,sarsılın,hoplayıp zıplayın,Önce kendinize sonra Ankaraya gelin,12 Nisanı PİŞMAN olmuş geçirmeyin , Mutlu ve huzurlu geçirin.
ESKİŞEHİRlilerden ses çıkmamış ama son ana kadar bekleyelim bakalım...
Aracım olmasada o gün orda olmayı çok isterim,İstanbuldan tren saatlerine baktım yetişebilirim sanırım ... Pazartesi biletimi alıp listeye adımı ekleyeyim
loganrory' Alıntı:
ESKİŞEHİRlilerden ses çıkmamış ama son ana kadar bekleyelim bakalım...
Aracım olmasada o gün orda olmayı çok isterim,İstanbuldan tren saatlerine baktım yetişebilirim sanırım ... Pazartesi biletimi alıp listeye adımı ekleyeyim
Özgür, umarım bundan sonraki etkinliklerimizde bizlerle olabilirsiniz..
ozgursenyurt' Alıntı:
Bende eşimle etkinliğe katılmak istiyordum fakat o gün üniversite sınavı var ve eşim gözetmen olacakmış.
Bu nedenle aranızda bulunamayacağım ama bu duyarlı organizasyonu canı yürekten destekliyorum...
Zahmet olmazsa siz ziyaretinizi yapın. Nezaketen Kaymakamı atlamasak iyi olur. Vali beyi etkinliğimize davet ederiz. Kamp yerinde oturacak bank v.b var mı?