KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA
onu biliyorum da,ben de offroadcu değil,offroadcuları seyredecek bir meraklıyım Belki ben de bu seyirden sonra offroadculağa bir adım atarım kimbilir desem de açıkçası benim gibi fobileri olan biri için zor görünüyo
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA
Evet gün yaklaştı geldi
Cumartesi sabahtan kamp alanında olmayı planlıyorum sıcak bir hoşgeldin diyebilmek için bu arada üzerime düşen bir vazife varmı bilmiyorum olsaydı toplantıdan sonra birileri dürterdi beni nasılsa
zumrutfiliz' Alıntı:
onu biliyorum da,ben de offroadcu değil,offroadcuları seyredecek bir meraklıyım Belki ben de bu seyirden sonra offroadculağa bir adım atarım kimbilir desem de açıkçası benim gibi fobileri olan biri için zor görünüyo
zumrutfiliz' Alıntı:
Bu bulusmanin ilk amaci Otistik Cocuklarimiz, offroad ve kamp ise ikinci oncelikli. Tabi bu vesile ile uzun zamandir gormedigimiz dostlarla bulusmakda keyifli. Size seyredeceginiz offroad goruntuleride vermeye calisiriz. ama esas off road gormek istiyorsaniz tek amaci off road olan gezilerimiz idealdir.
Benim niyetim
Cumartesi sabah erkenden kamp alanına gidip ki muhtemelen Cihan ve Ufuk abi de o saatlerde orada olacaklardır sizlere en azından bir yorgunluk çayı içirtmeye niyetliyim