KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor, Ankara (10-11 Nisan 2010)
ORHANBIYIKLI' Alıntı:
alp aramızda olmana çok sevindim ,görüntüleri aldınmı sana ayrı bir cd yapmıştım keyifadamına verdim.
CSO daki o katılımcı için, bende o aileden çok özür dilerim,seninde dediğin gibi İYİKİ tanımıyorum, bu tür bir katılımcı olabileceği aklıma bile gelmezdi, o aile bizi affetmiştir umarım.
Orhan abi, gönderdiğiniz Cd elime geçti, çok teşekkür ederim... Buraya yüklenmiş olanları elemeye çalışıyorum, eledikten sonra videoları v.s. yükleyeceğim....
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor, Ankara (10-11 Nisan 2010)
Alp, herşey için çok teşrkkürler ,gerçekten çok beğendim ,eline, emeğine, yüreğine sağlık dostum .benim videolar senin elinde daha bir anlamlı ,daha bir güzel olmuş ,kendine iyi bak,
ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Alp, herşey için çok teşrkkürler ,gerçekten çok beğendim ,eline, emeğine, yüreğine sağlık dostum .benim videolar senin elinde daha bir anlamlı ,daha bir güzel olmuş ,kendine iyi bak,
Bu arada,
Teşekkürlere cevap yazmasam olur di mi? Off Road konusuna da yazdım bunu.
Hoşuma gidiyor, teşekkür ederim herkese, onore oluyorum, Ama,
Konu: "teşekkürlere ricalar" şekline dönüyor. Lütfen bu kararımı saygısızlık almayın.
(Siz teşekkür etmeye, çok beğendik felan demeye devam edin ;D ;D )