Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İstanbul (24 Nisan 2011)
sizin bölgede olsa kamplı geliriz sedat ağam ,hadi ayarlayın birşeyler (hazirandan sonra ,aracım modifiyede )
[/quote]Orhan ağam resimler amerikanın demokrasi ve özgürlük füzeleri gibi geliyor ama acıtmıyor, Seval hanım bir taraftan Kürşad bir taraftan sen bir taraftan ne güzel şöyle gerile gerile çay yudumlayarak seyredeyim.yahu ağam sen bana hakaretmi ediyorsun çoluk çocuk eş dost topla gel kamp bilmemne beni aleme rezilmi edicin 40-50 misafiri gelmiş çadırda yatırmış diye o iş beni bozar ağam 50 kişiye kadar evde arta kalan başka bir evde (çadırda olsa bahçede olabilir kesin değil buna söz veremem)5 temmuz İskenderuna Türk ordusunun gelişi Kaymakamla bir görüşeyim haberleşelim
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İstanbul (24 Nisan 2011)
küçük ağa' Alıntı:
sizin bölgede olsa kamplı geliriz sedat ağam ,hadi ayarlayın birşeyler (hazirandan sonra ,aracım modifiyede )
Orhan ağam resimler amerikanın demokrasi ve özgürlük füzeleri gibi geliyor ama acıtmıyor, Seval hanım bir taraftan Kürşad bir taraftan sen bir taraftan ne güzel şöyle gerile gerile çay yudumlayarak seyre...........
Allah ömrünü uzun etsin, .kısmetse oda olur.[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]