KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
gezenbilir 4 festivaline gidecek araç ve arkadaşlarıma
bilmiyorsunuz tarihi 123 temmuz bu yıl gidecek arkadaşlarım planlamaları gec kalmasın son anda fikir değiştirmeyelim (buna sinir oluyorum )
3 gün lük etkinlik hazırlıklarınız yapın ben her zaman hazırım zaten
bnm zmanm yok şu aralar bide öyle büyük biri deilim yani bn 19yaşndaym cokda küçük deilimde ama öyle arabları cok severm heralde ilerde o araba bnm olurama bn onun normaldede kullanrm nolurki yani illa araziye ckncamı kullanlck siz öylemi yapıosnz bide bn hep otobsle geciorm hepde bakıorm o arabya öyle işte maşallah da diim
bnm zmanm yok şu aralar bide öyle büyük biri deilim yani bn 19yaşndaym cokda küçük deilimde aa öyle arabları cok severm heralde ilerde o araba bnm olurama bn onun normaldede kullanrm nolurki yani illa araziye ckncamı kullanlck siz öylemi yapıosnz bide bn hep otobsle geciorm hepde bakıorm o arabya öyle işte maşallah da diim
defender şehir içinde zor bir arabadır arazide ise çok kolay bir araçtır onun için hafta içi kullanmıyorum yaşınıızın bir önemi yok herkes her yaşta off-road yapabilir
francesca kendini hem gezenbilir tanışma köşesinde hemde sivas gurubunda tanıtman lazım
bu site birkaç mesaj yazıp kaçacağın bir site olmadığı göreceksin
keyifli forumlar dilerim
kendimi nasl tantym işte yaş 19 okuorm bide defendrm yok sizin gbi bide bni buraya getren aracnz yani off road acık konşym onu bile bilmiorm nasl olur napılır bilmiorm
kendimi nasl tantym işte yaş 19 okuorm bide defendrm yok sizin gbi bide bni buraya getren aracnz yani off road acık konşym onu bile bilmiorm nasl olur napılır bilmiorm
değerli kardeşim adın soyadın mesleğin memleketin vs vs birde lütfen HARF atlamadan kelimeleri tam yaz daha sonra bir pazar günü berabar gezelim gör offroad ve tabiyatı eğer sevmeye devam edersen alalım sanada uygun bir araç özgürlüğünü yaşa ben sana peşinen bol çamurlu günler dilerim bu iş virüs gibidir bir bir bulaşırsa dahada terk etmez unutma )
ben öğrenciyim bana nasıl araba alacaksızınz kendimi sonra uzun uzun tanıtacağım şuan kafamda cümleleri toparlayamıyorum gülücük yapmakta özgürüm değilmi dimi de yazmıyorum bakın bide öncünün o kırmızı değilde digeri de acaip bişey ya toyotanın orada biyerde duruyo o kimin sivas gibi biyerde böyle off road falan bu tarz şeylerin olması güzel bişey tebrik ediyorum sizi bnde bigün gelmek isterim ama bayanlar varmı
ben öğrenciyim bana nasıl araba alacaksızınz kendimi sonra uzun uzun tanıtacağım şuan kafamda cümleleri toparlayamıyorum gülücük yapmakta özgürüm değilmi dimi de yazmıyorum bakın bide öncünün o kırmızı değilde digeri de acaip bişey ya toyotanın orada biyerde duruyo o kimin sivas gibi biyerde böyle off road falan bu tarz şeylerin olması güzel bişey tebrik ediyorum sizi bnde bigün gelmek isterim ama bayanlar varmı