Genelde pazar günlerine proğram yapıyoruz ancak bu aralar ben pek katılamıyorum bazı özel durumlardan siz tarih ve saat bildirin yada size uygun bir zaman bildirin bir araya gelebiliriz akşam saat 19 dan sonra genelde günlük işlerimiz bitiyor Kök teknik veya başka bir yer fark etmez Defender konusunda yardımcı olabilirim ve şu anda çok iyi durumda bir tane var ve fıatıda bana göre uygun ben baktım araca
Saygılar bizden
tamam hüseyin abi senin yerin nerde. senin yanına ugrar seninle tanışırız . bu arada özelden göndermiş olduğum linkteki arabaya baktın mı? tanıyomusun o arabayı. senin resmini koydugun def kime ait. onunla ilgili bilgiyi de alalım. Ben yarında ugrayabilirim senin yanına. ayrıca pazartesi erzincanda bi def var ona bakacam. senin koydugun resimdeki series degil dimi hüseyin abi.
Saygılarımlar.
Artık bi pazar günü kokteknike de ugrarız. seni yerinde ziyaret ederiz
selam gardaşlar
yaşça sizlerden belki küçüğüm ama sivas'ın meşhur gardaşını da söylememde bir sıkıntı yoktur umarım.
Şarkışla da avukatlık yapmaktayım. Dacia duster 4x4 110 bg 2011 araç sahibiyim etkinlik olursa davetlerinize mutlaka icabet etmek isterim.
saygılar..
selam gardaşlar
yaşça sizlerden belki küçüğüm ama sivas'ın meşhur gardaşını da söylememde bir sıkıntı yoktur umarım.
Şarkışla da avukatlık yapmaktayım. Dacia duster 4x4 110 bg 2011 araç sahibiyim etkinlik olursa davetlerinize mutlaka icabet etmek isterim.
saygılar..