Ynt: Gezenbilir "Son Buluşma" Belgeselini İzlemeye Gidiyor (20 Kasım 2008)
Arkadaşlar izlemek isteyenler bu filmi mutlaka cumaya kadar izlesinler bu güzel film malesef beklenen gişeyi yapmadığı ve milletimiz bugün var olmalarını sağlayan gazilerine yaşarken olduğu gibi sahip çıkmak istemediğinden dolayı cuma günü 20 sinemada vizyondan kalkacaktır.Şunun bilinmesinde fayda var bu filmdeki 3 istiklal savaşı gazisi ve filmin oluşturduğu komuoyu sayesinde yakın zamanda vefat eden son gazisine devlet töreni yapılmıştır bu birbirinden değerli son gaziler yine görevlerini sonuna kadar yapmışlardır.Son Buluşma filminin gezenbilir ailesine tanıtımı için yardımlarını esirgemeyen Sedat hocama ve etkinliği düzenleyen Kozaya teşekkür ederim
Saat 21:35 ve hala ofisteyim, eğer perşembe akşamı çalışmıyor olursam geleceğim, ancak kesin olmadığı için bana bilet alınmasın, gelirim bilet varsa size katılırım...
BolbuzJack' Alıntı:
Saat 21:35 ve hala ofisteyim, eğer perşembe akşamı çalışmıyor olursam geleceğim, ancak kesin olmadığı için bana bilet alınmasın, gelirim bilet varsa size katılırım...
hastayım ölüyorum. feci üşütmüşüm. perşembe akşama kadar hapşırmalarım azalmazsa gelmeyeceğim. gürültüm sinemada çekilecek türden değil.
ama ismim henüz çıkmasın umuyorum bu kadar vitamin takviyesi ile ilerleme kaydederim.