KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Olcayto ve Ahmet sizden özür diliyorum.Sabah Ahmet aramış galiba sizlede konuştum.Kalkamadım.O günde takım elbise ile geliş nedenim gene erken uyanamamaktı.Ama size söz Yunanistan'dan döndükten sonra asla unutmayacağınız bir parkur yaptıracağım.Yazılıya gerek yok
Ynt: Gezenbilir Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)
ADNAN' Alıntı:
Olcayto ve Ahmet sizden özür diliyorum.Sabah Ahmet aramış galiba sizlede konuştum.Kalkamadım.O günde takım elbise ile geliş nedenim gene erken uyanamamaktı.Ama size söz Yunanistan'dan döndükten sonra asla unutmayacağınız bir parkur yaptıracağım.Yazılıya gerek yok
Estağfurullah Adnan olur öyle şeyler aradım saat 11 de Göynükteydik hala yetişme pozisyonun vardı olsaydın Çubuk gölünden dikine vurup yolu enine geçecektik sorun değil hele bir gel al bizi götür batır çıkar dört gözle bekleriz
ADNAN' Alıntı:
ooyyy ooyyy bune güzelliktir böyle emeği geçen herkeze çok teşekkürler.Adnan sende birdur durduğun yerde nezaman gittin ne zaman geldin bravo kıskanıyorum seni valla.Böyle güzellik hep bizlerle olsun.Görüşmek üzere
SAYGILARIMLA
suatkabal' Alıntı:
ooyyy ooyyy bune güzelliktir böyle emeği geçen herkeze çok teşekkürler.Adnan sende birdur durduğun yerde nezaman gittin ne zaman geldin bravo kıskanıyorum seni valla.Böyle güzellik hep bizlerle olsun.Görüşmek üzere
SAYGILARIMLA