Gezenbilir'de En Çok Beğendiğimiz Defender Hangisi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 277
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 58,383

En güzel (zarif ve fotojenik), en güçlü (ihtişamlı ve modifiyeli), en orijinal (defender ruhunu sade

• Kullanılan toplam oy
    169
  • Anket kapatılmış .
Ynt: Gezenbilir'de En Çok Beğendiğimiz Defender Hangisi?

yakışıklı emir benim kıratın amcası oğludur

Etiketler

Ben de nerede Bülent ve Emir'i diyordum. Kurallara aykırı olmasa ben koyacaktım.

kokteknik' Alıntı:
aman dikkat yavuz abi bende basınclı ile içini yıkıyordum telsizim su almış çıkışları yanmış gitti canım midlandım

Telsiz sabit değil bendeki soketli el telsizi, onu söküyorum , sigortalar biraz paslanıyor onlarada wd40 işlem tamam ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Telsiz sabit değil bendeki soketli el telsizi, onu söküyorum , sigortalar biraz paslanıyor onlarada wd40 işlem tamam ;D ;D
babam soruyor geçen ay bir koli wd40 almıştıştık hepsini sattınızmı diye eleman atladı hemen bülent abi kullandı hepsini

kokteknik' Alıntı:
babam soruyor geçen ay bir koli wd40 almıştıştık hepsini sattınızmı diye eleman atladı hemen bülent abi kullandı hepsini
bir gün baban seni vuracak bülent dikkat et

SDC' Alıntı:
Peki kazanana 35"x5 lastik var desem

Lastik değil de kazanana oy verenler bir defa sürüş hakkı kazansın.... ;D

prof_facia' Alıntı:
araçların hepsi birbirinden güzel, acaba hangisine oy versem ki ??? bilemedim şimdi :'(
en sonunda kararımı verdim ve oyumu kullandım ;D

yigit uygur' Alıntı:
Ben de nerede Bülent ve Emir'i diyordum. Kurallara aykırı olmasa ben koyacaktım.

geç fark ettik teşekkür ederiz bizide düşündüğünüz için.... bence her bir defender 1'inci hepsinin hikayesi görünüşü farklı

kokteknik' Alıntı:
aman dikkat yavuz abi bende basınclı ile içini yıkıyordum telsizim su almış çıkışları yanmış gitti canım midlandım

Gecmis olsun Bulent .Telsiz kaputmu simdi ..bence Antoff a yetistirseydin tamiratini ..lazim olacaktir ..

Mürselim abi, aracı her gün farklı renge mi boyuyorsun ;D

sword7' Alıntı:
Mürselim abi, aracı her gün farklı renge mi boyuyorsun ;D
hiç sorma umut ben de anlamış değilim ışık yansıması oluyorr her ışıkta farklı görünuyorr.şimdi daha iyi anlıyorumm ben aracı G4 boyatmaya karar verdiğimde çok araştırmıştık burada, bakıyoruz araçlar G4 fakat renklerın hiç biri birbirini tutmuyorr en son renk kodunu bulduk öyle yaptırdım bu boyayı,bu renk böyle bir renk işde bukalemun gibi ;D ;D

bende oyumu kullandım keşke 4 secim hakkımız olsaydı