Ynt: Gezenbilir'de En Çok Beğendiğimiz Defender Hangisi?
adrenalim' Alıntı:
hiç sorma umut ben de anlamış değilim ışık yansıması oluyorr her ışıkta farklı görünuyorr.şimdi daha iyi anlıyorumm ben aracı G4 boyatmaya karar verdiğimde çok araştırmıştık burada, bakıyoruz araçlar G4 fakat renklerın hiç biri birbirini tutmuyorr en son renk kodunu bulduk öyle yaptırdım bu boyayı,bu renk böyle bir renk işde bukalemun gibi ;D ;D
adrenalim' Alıntı:
hiç sorma umut ben de anlamış değilim ışık yansıması oluyorr her ışıkta farklı görünuyorr.şimdi daha iyi anlıyorumm ben aracı G4 boyatmaya karar verdiğimde çok araştırmıştık burada, bakıyoruz araçlar G4 fakat renklerın hiç biri birbirini tutmuyorr en son renk kodunu bulduk öyle yaptırdım bu boyayı,bu renk böyle bir renk işde bukalemun gibi ;D ;D
bende heycanla sonuç ları bekliyorum tahmin yapmak şuan ne kadar doğru bilemiyorum amma çoğunluğun fikriyle hem fikirim beyaz puma güzel görünümlü bir araç. yanında ek yapmalıyım ki kesinleşmiş kanaatimdir her bir defender kendine has duruşu rengi ve geçmişin tanıklığında yetişmiş gelişmiş karakteri ile herzaman 1 numaradır.
maksat araçları tanıtmak iyi örnekleri begeniye sunup arkamızdan gelenlere yolu aydınlatmaksa ben hem farımı hem sislerimi açtım.... zahmetli bir yol bu yolda yürüyen ve sona gelenlerin kazanmaması gibi bir durum yok,
Hepinizin yüreğine bileğine sağlık Allah Bol kazançlar versin sağlık ve başarı ki 1 değil 2 3 defender sahibi olun.....