beğendiğinize çok sevindim evet çarşı heryerde ama bizim kartal çapkınlığa gelmiş Batuma belki tanıyan olur rencide olmasın diye diğer resimlerini koymadık)
Batum ve tifliste dikkatimi çeken bir başka şeyde binaların dış görüntüsüne cok önem veriyorlar ama görünmeyen iç tarafa gelince bakımsız ve eski halde bırakmışlar.Kısaca makyajlamışlar.bir iki tane resim daha iy anlatabilmek için..
gurculer dınlerıne oldukca baglılar kılıseler gunun her saatı dolup dolup tasıyor onunden gecen herkez durup dua edıyor rsımlerde yerlere kapaklanıp dua eden gurculer..
sadece birkaç yıl önce yapılmasına rağmen batumun simge binalarından birisi haline gelmiş olan sheraton oteli ve kumarhanesi kumarhanenin müdavimleri arasında Türkler bir haylı fazla..
Batumda akşamı yaptık. Tiflis trenine binmeden evvel batumda bulunan marketçiklerden marketçik diyorum bizim her mahallede bulunan bimler bile hem daha büyük hemde daha çok mal var içerde.yolluk aldık cips ve votka e sabaha kadar başka zaman gecermi.Batum tren garından bahsetmek gerekirse şehrin 5 km kuzeyinde o yuzden taksi ile gittik biz 10 lariye anlaştık şimdiki aklım olsa 5 lariden fazla vermem sizde varmeyin.
tiflis trenide dahil olmak üzere hemen hemen bütün gürcistanda garip bir koku var gibi geldi bana belkide benim kuruntum ama biz yinede kompartımanı kolonyalı mendille sildik ne olur ne olmaz.birde resimde görülen suyu tüketmeyelim tadı oldukça kotu
Sayın Mete bende 7 ekimde o taraflarda idim.(seyyah yolda)Yazınızı ilgi ile okuyorum.Gördıüğüm kadarı ile Yunusların gösteri parkı ve botanik bahçesini gezmemişsiniz.Sizin adınıza üzüldüm.
Sayın Mete bende 7 ekimde o taraflarda idim.(seyyah yolda)Yazınızı ilgi ile okuyorum.Gördıüğüm kadarı ile Yunusların gösteri parkı ve botanik bahçesini gezmemişsiniz.Sizin adınıza üzüldüm.
Hemen hemen aynı tarihlerde aynı topraklardaymışız İlginiz için çok teşekkürler.gösteri parkı ile botanik bahçesine gelince sizin gibi bir sürü arkadaş buralarını gezememizin cok buyuk bir şanssızlık oldugunu soylediler bizim pişmanlığımıza bin pişmanlık kattılar bizim planlarımız arasında vardı fakat azerbaycan dönüşüne bırakmıştık dönüncede karambole geldi gezemedik