Giresun - Tirebolu - Cimi'de Geçit Vermeyen Orman Yolu (25 Temmuz 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jose andrio silva Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,426

Etiketler

Ynt: Giresun - Tirebolu - Cimi'de Geçit Vermeyen Orman Yolu (25 Temmuz 2009)

offroad cu arkadaşları bu camurda gormeyi cok istiyorum ben kendime guvenip girmedim bu camur banyosuna cunku tek arac

Mekan çok keyifli ama; gezi tarihi, kaç kişi, gezilen yerlerin mesafesi, yüksekliği, vb. bilgiler ?..

Bundan 3 hafta kadar önce Hacıllı-Kömürlük-Ağaçdere (Şile) mevkiinde benzer bir gezi yaptık, buradan paylaşmadık ama görüntüler çok benzer, sizinkide çok keyifli olmuş, paylaşım için teşekkürler, Mustafa abinin dediği gibi detaylarda olursa tam olacaktır, elinize sağlık..

Güzel yerlermiş gerçekten paylaşım teşekkürler aracada maaşallah demek lazım

Geziniz çok güzel olmuş, eminim çok da eğlenmişsinizdir. Ancak doğal bitki bitki örtüsüne verdiğiniz zararın farkında mısınız, bilmiyorum. Lütfen gezilerde doğanın korunmasına hususuna daha çok dikkat edelim.

Giresun veya çevre iller. Doğanın o bölgelerde ne kadar sık ve geçit vermez olduğunu bizzat gözümle görmüştüm. Normal açılmış bir yoldan 2 hafta araç geçmesin, o yolu bulamazsınız tekrar. Karadeniz bölgesi için normal görüntüler. Çünkü orada yeşil olmayan yol yoktur. Asfalt yollarda bile araçların geçtiği yer harcinde toprak göremezsiniz. Asfalt biter yeşillik başlar.