KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Giresun - Tirebolu - Cimi'de Geçit Vermeyen Orman Yolu (25 Temmuz 2009)
gezin cok güzel olmuş paylaşım için tşkler bu hafta sonu kısmet olursa bende tireboluya gelicem. Bitki örtüsüne gelince karadenizin dogu bölgesinde arkadaşlarında söyledigi gibi mevsiminde bir ay o yoldan gecme yolu göremezsin
Nihayet aracınızı daha yakından tanımış olduk. Nefis bir doğa tabiiki.
Bu arada Göktuğ'a kesinlikle katılıyorum.
jeep' Alıntı:
Giresun veya çevre iller. Doğanın o bölgelerde ne kadar sık ve geçit vermez olduğunu bizzat gözümle görmüştüm. Normal açılmış bir yoldan 2 hafta araç geçmesin, o yolu bulamazsınız tekrar. Karadeniz bölgesi için normal görüntüler. Çünkü orada yeşil olmayan yol yoktur. Asfalt yollarda bile araçların geçtiği yer harcinde toprak göremezsiniz. Asfalt biter yeşillik başlar.
giresun tirebolu ilcesinde cok guzel offroad için tabiiki yerler var ama tek arac oldugumuzdan giremiyoruz ama inşallah ikinci jeep de cıkıyor oda willys cj2 a yeni cıkardım boyadan şimdi kaldı motoru super harrican 4cc artık bundan sonra iki arac offroad yapıcaz eee neyapalım 1952 ile 1963 model jeepleri offroad hazılamak amacım kendi ellerimle yapıyorum herşeyini
Yeşillik olarak gerçekten öyle...Adı üstünde orman yolu...
Giresundan geçtim sinoptan rizeye kadar cj-tuzla vs dolu...
Tireboluya dönüşte uğrayacaktım girişi kaçırdım...
Emeğinize sağlık..
jeep' Alıntı:
Giresun veya çevre iller. Doğanın o bölgelerde ne kadar sık ve geçit vermez olduğunu bizzat gözümle görmüştüm. Normal açılmış bir yoldan 2 hafta araç geçmesin, o yolu bulamazsınız tekrar. Karadeniz bölgesi için normal görüntüler. Çünkü orada yeşil olmayan yol yoktur. Asfalt yollarda bile araçların geçtiği yer harcinde toprak göremezsiniz. Asfalt biter yeşillik başlar.
Güzel memleketim,Giresun.. Bu görüntüler özlemimi kat kat artırdı. Geçen sene bir benzerini ben yapmıştım tek araçla. Fakat benim arka kabindeki yolcularda dahil olmak üzere 12 kişiydik ;D
Doğanın korunmasına gelince, karadenizde otları dibinden komple kesseniz bile, iki hafta sonra eskisinden daha gür çıkar
Güzel gezi olmuş, Eymür köyü ya da Dokuzkonak civarına giderseniz, benim yerime de derin nefes alın arkadaşlar..