avercanugur Moderatör Mesajlar 432 Tepkime Puanı 1 Yer MUĞLA 12 Mar 2012 #1 Bizim kocaoğlan bataklık pistimizde battı.
avercanugur Moderatör Mesajlar 432 Tepkime Puanı 1 Yer MUĞLA 12 Mar 2012 #2 Ynt: GÖKOFF- UNİMOG BATARSA NE OLUR ? Sonra 4x4 traktörümüz geldi
avercanugur Moderatör Mesajlar 432 Tepkime Puanı 1 Yer MUĞLA 12 Mar 2012 #3 Ynt: GÖKOFF- UNİMOG BATARSA NE OLUR ? 4x4 traktörle başladık SHREK i kurtarma operasyonuna
avercanugur Moderatör Mesajlar 432 Tepkime Puanı 1 Yer MUĞLA 12 Mar 2012 #4 Ynt: GÖKOFF- UNİMOG BATARSA NE OLUR ? Giderek yükselen adrenalinle devammm...
avercanugur Moderatör Mesajlar 432 Tepkime Puanı 1 Yer MUĞLA 12 Mar 2012 #5 Ynt: GÖKOFF- UNİMOG BATARSA NE OLUR ? Olmadı ön taraftan deniyoruz ama traktörde batınca .....
avercanugur Moderatör Mesajlar 432 Tepkime Puanı 1 Yer MUĞLA 12 Mar 2012 #6 Ynt: GÖKOFF- UNİMOG BATARSA NE OLUR ? Arkadaşlar otostop çekmeye başladı başka traktör gelir mi diye
avercanugur Moderatör Mesajlar 432 Tepkime Puanı 1 Yer MUĞLA 12 Mar 2012 #7 Ynt: GÖKOFF- UNİMOG BATARSA NE OLUR ? Ve geliyorrr başka traktör SHREK i bırakıp batan traktörü kurtarmaya çalışıyoruz
Ynt: GÖKOFF- UNİMOG BATARSA NE OLUR ? Ve geliyorrr başka traktör SHREK i bırakıp batan traktörü kurtarmaya çalışıyoruz
forester Kamp III Mesajlar 513 Tepkime Puanı 10 Yer Istanbul 12 Mar 2012 #8 Ynt: GÖKOFF- UNİMOG BATARSA NE OLUR ? Geçmiş Olsun, traktörde battıysa Unimog ne yapsın. Ben bu aracı Akyaka'da görmüştüm galiba. Saygılar Ersan
Ynt: GÖKOFF- UNİMOG BATARSA NE OLUR ? Geçmiş Olsun, traktörde battıysa Unimog ne yapsın. Ben bu aracı Akyaka'da görmüştüm galiba. Saygılar Ersan
avercanugur Moderatör Mesajlar 432 Tepkime Puanı 1 Yer MUĞLA 12 Mar 2012 #9 Ynt: GÖKOFF- UNİMOG BATARSA NE OLUR ? Ama malesef gelen 2. traktörde batıyor. Elimizde 1 adet batmış unimog, 1 adet 4x4 batmış traktör, 1 adet 4x2 batmış traktör bekliyoruz. Kinge 4. lazım, araçları çıkaramazsak masa kurup king oynayalım bari
Ynt: GÖKOFF- UNİMOG BATARSA NE OLUR ? Ama malesef gelen 2. traktörde batıyor. Elimizde 1 adet batmış unimog, 1 adet 4x4 batmış traktör, 1 adet 4x2 batmış traktör bekliyoruz. Kinge 4. lazım, araçları çıkaramazsak masa kurup king oynayalım bari
murat067 58ea114 Mesajlar 1,114 Tepkime Puanı 1 Yer sivas 12 Mar 2012 #10 Ynt: GÖKOFF- UNİMOG BATARSA NE OLUR ? işte offroad budur....
avercanugur Moderatör Mesajlar 432 Tepkime Puanı 1 Yer MUĞLA 12 Mar 2012 #11 Ynt: GÖKOFF- UNİMOG BATARSA NE OLUR ? Telefon trafiği ile acaba kepçe bulabilir miyiz derken John Wayne kılıklı lakabı Jon Bey olan namı diğer Deli Memet John Dere ile çıkıp geliyor
Ynt: GÖKOFF- UNİMOG BATARSA NE OLUR ? Telefon trafiği ile acaba kepçe bulabilir miyiz derken John Wayne kılıklı lakabı Jon Bey olan namı diğer Deli Memet John Dere ile çıkıp geliyor
avercanugur Moderatör Mesajlar 432 Tepkime Puanı 1 Yer MUĞLA 12 Mar 2012 #12 Ynt: GÖKOFF- UNİMOG BATARSA NE OLUR ? Ve... olay burada kopuyor arkadaşlar....Deli memet traktörü kolunu kullanır gibi kullanarak boncuk gibi hepimizi teker teker çıkarıyor bağırta bağırta
Ynt: GÖKOFF- UNİMOG BATARSA NE OLUR ? Ve... olay burada kopuyor arkadaşlar....Deli memet traktörü kolunu kullanır gibi kullanarak boncuk gibi hepimizi teker teker çıkarıyor bağırta bağırta
avercanugur Moderatör Mesajlar 432 Tepkime Puanı 1 Yer MUĞLA 12 Mar 2012 #13 Ynt: GÖKOFF- UNİMOG BATARSA NE OLUR ? .
avercanugur Moderatör Mesajlar 432 Tepkime Puanı 1 Yer MUĞLA 12 Mar 2012 #14 Ynt: GÖKOFF- UNİMOG BATARSA NE OLUR ? ve videolar http://www.facebook.com/groups/gokovaoffroad/ bu sayfada arkadaşlar iyi seyirler
Ynt: GÖKOFF- UNİMOG BATARSA NE OLUR ? ve videolar http://www.facebook.com/groups/gokovaoffroad/ bu sayfada arkadaşlar iyi seyirler
iski Ana Kamp Mesajlar 33 Tepkime Puanı 0 Yer MARMARİS 12 Mar 2012 #15 Ynt: GÖKOFF- UNİMOG BATARSA NE OLUR ? Geçmiş olsun bu hafta gökoff ,tan ses çıkmadı derken maceralı bir kurtarma oparosyonu olmuş.
Ynt: GÖKOFF- UNİMOG BATARSA NE OLUR ? Geçmiş olsun bu hafta gökoff ,tan ses çıkmadı derken maceralı bir kurtarma oparosyonu olmuş.
avercanugur Moderatör Mesajlar 432 Tepkime Puanı 1 Yer MUĞLA 12 Mar 2012 #16 Ynt: GÖKOFF- UNİMOG BATARSA NE OLUR ? iski' Alıntı: Geçmiş olsun bu hafta gökoff ,tan ses çıkmadı derken maceralı bir kurtarma oparosyonu olmuş. Genişletmek için tıkla ... Ehhh biraz maceralı oldu ama hiç bu kadar eğlenmemiş ve yorulmamıştım.
Ynt: GÖKOFF- UNİMOG BATARSA NE OLUR ? iski' Alıntı: Geçmiş olsun bu hafta gökoff ,tan ses çıkmadı derken maceralı bir kurtarma oparosyonu olmuş. Genişletmek için tıkla ... Ehhh biraz maceralı oldu ama hiç bu kadar eğlenmemiş ve yorulmamıştım.