KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merhaba arkadaşlar,
Bazı rüyalar hiç bitmese ve gerçek olsa, bazıları da hemen bitip, birdaha aklımıza gelmese.
Ahmet bey, 1 temmuz saat 02 ler gibi Çanakkale'den İzmir'e gidip saat 14.00 da kızımı otobüse bindirip uğurlayacağız eşimle ve aynı gün geri döneceğiz, belki şeytan sofrasında güneşi uğurlarız ve Burhaniye de konaklarız diye düşünüyoruz.Bakalım belki konakladığımız yerde kolumdan çeker tıpkı yiğenimin yaptığı gibi.
Kalın sağlıcakla.
slm bende isterdim gorusmeyi ama o tarihte akcay olmucam 1 ay gibi temmuz sonu yada agustos basi gibi arac bitince sizin kapinin onune birakirim
soyle gerile gerile istediginiz ruyayi gorursunuz soz uyandirmam
Merhaba arkadaşlar,
Bazı rüyalar hiç bitmese ve gerçek olsa, bazıları da hemen bitip, birdaha aklımıza gelmese.
Ahmet bey, 1 temmuz saat 02 ler gibi Çanakkale'den İzmir'e gidip saat 14.00 da kızımı otobüse bindirip uğurlayacağız eşimle ve aynı gün geri döneceğiz, belki şeytan sofrasında güneşi uğurlarız ve Burhaniye de konaklarız diye düşünüyoruz.Bakalım belki konakladığımız yerde kolumdan çeker tıpkı yiğenimin yaptığı gibi.
Kalın sağlıcakla.
gorseller gelecek gelmesinede parcalar tam gelmedi gerci arac daha gelmediki varsa bir toyata takip bakalim resimleriz sonra cikarmak icinde sahibin
ile kavga et dur cikartmaz onlari bende olsam bir tur bahanesi ile kacardim herhalde bu guzellikler temmuz sonunda gorsel olarak sunulacak butun
gezenbilir ailesine bende hop oturuyorum hop kalkiyorum ama hepsi bir araya gelsin ogle parca parca isi bek sevmem
evet en buyuk siparis parca geldi yani toyota hilux 3.0 4x4 temmuz onundan sonra bayi teslim alacak
ufak tefek isler yapildiktan sonra bende sonra dogru tem oto suat ustaya
ama once taroto kalan parcalari tamamlayacak tahminimce arac ile ayni zamana gelecek hayirlisi o zaman arac eski hali ile resimleyip detay detay bilgilendircem
ruyamin gerceklesme sirasini
bugun arac icin verdigim siparisler toyotada takilacak
1 Hılux performans kiti
2 Bagaj havuzu kasa dışı
3 Yan cam rüzgarlığı
4 İsimli basamak kaplaması ön-arka set
5 Araç içi stil kaplaması krom
6 Cam Filmi
7 alarm
bunlar toyotada takilip bu ayin 28 temoto suat ustaya yolculuk