Vay adamımı buldum herhalde.
Yaşar bey ,
Doğa yürüyüşü yaparken , yürüdüğümüz parkurun nokta kayıtlarını tutarak dosya haline getirdim.
Uzantıları log olarak kayıt ediliyor.
Bunlardan Google Earth görüntüsü elde edebilmek için ne yapmam gerekiyor.?
Bilginiz varsa ayrı bir konu başlığında detaylı şekilde anlatırsanız çok makbule geçer.
murat hocam dediğiniz konuyla ilgili 1.5 senedir vakit bulup kendi rotalarımı dediğiniz şekle getiremediğim için bir şey diyemiyorum bir ara bu konuya bakacağım söz
Garmin için denilen doğru ancak halen çift GPS kullanmaya devam ediyorum. Garmin'de en yüksek nokta, en hızlı nokta vb. bilgilerini bu dosya içinde belirtmenin şansı yokmu. Nokia E61+Bluetooth GPS ile bu verileri doğrudan alabiliyorum çok rahat. Ancak Garmin GPSMAp 60C'de bu bilgileride kayıt etmenin yolu varmı?
Baska bir metod ise http://mcrenox.com.ar/gpsconvt/ adresinden GPS Converter programini indirirsiniz. Bu program bütün bilinen GPS formatlari arasinda cevirim yapabiliyor.
Selamlar
Mapedit1-0-41-1 yazili ile bu islem yapilabiliyor. Bana verilerinizi gonderme imkaniniz olursa ben kml dosyasi haline getirip size gondereyim.
Selamlar
Az once esimin adresinden gondermisim. Mesajimi yeniliyorum.
Mapedit1-0-41-1 yazili ile bu islem yapilabiliyor. Bana verilerinizi gonderme imkaniniz olursa ben kml dosyasi haline getirip size gondereyim.
Bir de Garmin icin Turkiyenin Topo haritasi elinde olan arkadaslardan elde etme imkanim olabilir mi.