Grand Cherokee 5.2 94 (zj) Ön Şaft

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mutlu4197 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,374

mutlu4197

Yeni Üye
Mesajlar
10
Tepkime Puanı
0
Herkese iyi akşamlar , 1994 model grand cherokee 5.2 limited aracıma komple ön şaft arıyorum. Çıkma yada sıfır olabilir birkaç yerde buldum fakat çok uçuk fiyatlar istiyorlar ve ilgilenmiyorlar. Bu parçayı nereden bulabileceğim hakkında bir bilgisi olanlar varsa yardımcı olabilirmi ? Yurt dısından getirmek riskli ve daha mı pahalıya gelir ? Birde yol bilgisayarı arıyorum bilgisi olan yada satanları yoruma bekliiyorum iyi forumlar
 

Yol bilgisayarı için ben de arayıştaydım bir süre. "Çıkmacılar" denen yerler var, fiyatlar maalesef sabit bir aralıkta değil. 1.500TL isteyen de var 850-900TL gibi bir fiyat isteyen de. En son -nerede olduğunu hatırlamıyorum- 2.000TL fiyat çeken olmuştu.

Daha önce konuyla ilgili yazılanlardan belki denk gelmiştir size de, ürünün sıfırı hiç bir yerde yok maalesef. Çıkma alınacaksa da aman diyeyim mutlaka tüm fonksiyonlarını kontrol edip/ettirip öyle alın.

Facebook'ta bir sayfa var, orada parça konusunda bayağı ilan görebilirsin, ihtiyacınız olan şeyi bulamazsanız bile admin'e mesaj yoluyla ulaşıp temin edebiliyorsunuz. Ne kadar güvenilir onu bilemem tabi, hiç alış verişim olmadı. İsterseniz özelden sayfanın adını yazabilirim.

Umarım makul fiyata temiz parçalar bulursunuz.
 


Çok teşekkür ederim bilgilerinizi benimle paylaştığınız için ama ne yazıkki biraz kazıklamaya dönmüş olaylar
 




Yanıtınız için teşekkür ederim , ebayda gümrüğe takılma olayı olmuyor mu peki ?
Amerika paketim hesaplayıp size bildiriyor gümrüğü ve kargoyu.Ödemeyi onlara yapıyorsunuz.Kapınıza geliyor kargo.Yalnız kargo ücretleri amazona göre bir miktar yüksek olabiliyor ama alternatif yok ebay için malesef.
 



Evet hatalı olmuş bu.Zaten bizim araçlarımız için parça alınacaksa mutlaka referanstan kontrol edilmesi gerekiyor.Misal 96 ve 97 nin klima kontrol paneli aynı gibi duruyor ama değil.Bu serinin en asi çocuğu 96.Hem önceki modellerle hem de sonraki modellerle farklı parçaları var.
 


Sorma üstat, kapı klipsleri bile farklı.. :/ "Yahu kapı klipsi sonuçta, neden değiştirirsin be adam!" deyip kalıyorsun araç başında.
 



mekanik genelde tutuyorda elektriksel parçalar sıkıntı. bu parçalar genelde 93-96 ve 97-98 diye ayrılıyor. dediğin gibi 96 tam arafta kalmış

bu arada rock'a da pek güvenmeyin. 96 için silecek rölesi aldım uymadı
 

Elimde çift mafsal dana göz moparın orjinal ve bir tanede Alman yapımı güçlendirilmiş hd şaftı mevcuttur ikisi de çift mafsal uzun kayıcılıdır 05448820801 telefon
 

Umut deveci ön şaft mıdır elindekiler? Bana lazım bir adet yardımcı olursanız sevinirim.