Grand Cherokee 5.2 97 Geri Vites Stop Etme Problemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Lion king Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,126
2 kere istanbuldan rizeye gittim geldim dediğiniz gibi arkada takım sandığımla gidiyorum her seferinde problemle karşılaştım hepsini hallettim ama yine de bu arabayı çok seviyorum.usta konusunda hak veriyorum.bu arabayı alan adamın eli anahtar tutması gerekir yoksa sanayiden fazla uzaklaşamazsın

keşke herşey klavyeden yazdığınız kadar kolay olsaydı

Aracın görüntüsü hoş fiyatı makul, v8'in ayrı bir cezbediciliği var ve rahat bir araç lakin...
Elbette aracınızı seviyorsunuzdur. Hepimiz araçlarımızı seviyoruz ama işte bu karşılaştığımız sorunlar hem zamanımızı hemde moralimizi çalmakta.
Bir seferlik masraf yapıp tekrar, tekrar aynı sorunları yaşamasak olumsuz bir yorum inanın bende yapmazdım.
Bazı sorunları yolda veya civarda ki ilçelerde çözmek mümkün olsada, bazı sorunlar var ki parça dahil bulamıyorsunuz. (Lazım olduğunu anda.)
Bu yüzden ben diretmeden bir Japon markasına geçtim.
Hafta sonu kamp yapmak dışında uzun dönemli gezi rota, parkur yapmayı seven/hedefleyen tüm doğa tutkunlarına da Japon araçlarını tercih etmelerini tavsiye ediyorum. (Özellikle aile sahibi olan ve ailesi ile kamp yapmayı düşünen insanlar açısından.)

Sonuç olarak önemli olan bir aracın ürettiği güçten çok gidilmek istenen yolu sorunsuzca gidebilmesi.

Saygılarımla.

Sorun çözüldü mü acaba

Sorun çözüldü mü