öncelikle herkese selamlar.uzun bir aradan sonra yine burdayım hemde aracımla alakalı yeni gelişmelerle...
aracım bildiğiniz gibi 98 model gc 5.2 ve atiker sıralı sistemli.sistem süper,istanbuldan hataya 220 ytllik gazla geldim ve sehir içindede yaklasık olarak 90 km yol aldım.önceleri korkuyordum acaba lpg ye ragmen ne yakar falan diye ama lpg nın fıyatının ucuz olması en buyuk etken oldu bu ekonomik seyahatte.unutmadan ist-hatay 1150 km
yolda ise 120 km nın altına dusmedım zaten 120 de 2100 devir cevırdıgınden fazla yakmıyor makıne super yaa
.kullanmaya alısmak gercekten cok onemlı ılk bındıgımde yukseklıkten ve suspansıyon sıstemlerının asırı yaylanması sonucu korkuyordum fakat alıstıkca cok guvende hıssettım kendımı mesela cok rahatlıkla kendımı kasmadan vırajlara gırıp cıkıyorum hatta kızılcahamama dogru gelırken meyillı bır vıraj var sonrasında ıse duzluk bılenler bılır orayı 140 la aldım ve duzlukte kadran bıttı
gercekten cok super bır duygu nitekim,sayenızde sevdım ben bu aracı hepınıze tekrardan tesekkurler.yenı arkadaslar dıcekkı hıc mı yok sıkıntısı agrısı sızısı.tahmın edersınız kı 10 yıllık arac ufak tefek seyler cıkacak ama emın olun aldıgınız keyıf bunları unutturuyor sahsen benım ,hareket ederken alttan gelen mekanık vuruntu sesını unuttrdugu gıbı gercı bunu ayrı bır baslıkta sorucam bılenlere
ve en onemlısı bu kadar guzellık daha sadece asfaltta oldu acaba stock halıyle arazıye cıksam neler hıssederdım...sevgılı V8 guncel bılgılerım umarım ısıne yarar.herkese saygılarımla...