KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Herkesin iyi dilekleri için çok teşekkürler . Gerçekten böyle bir araca binmek ayrıcalık ve ilerde yaşatacağı tüm zorluklara değer gibi geliyor. Bu kadar uzun süre düşlememe, beklememe değdi cidden. Her koltuğuna oturuşumda doğru karar verdiğimi hissettiriyor kükreyerek bizim aslan.
Ege cim araban güzel.Umarım kıymetini bilecek birine gider.Çok çok samimi söylüyorum bir hafta önce söylesen pazarlıksız alırdım arabanı.Malumun wj aldım.Bu arada ilanı görünce de kızmadım değil.Kardeşim madem satacaktın neden söylmedin.
Merhaba,
Araç halen duruyor mu? Eğer duruyorsa iletişim bilginizi alabilir miyim?
Forumdan özel mesaj gönderemiyorum ve ilan numarası ile ilana ulaşamadım.
Merhaba,
Araç halen duruyor mu? Eğer duruyorsa iletişim bilginizi alabilir miyim?
Forumdan özel mesaj gönderemiyorum ve ilan numarası ile ilana ulaşamadım.
Kaydı kaymasına ama birgün 5.9 ile geri döneceğim listeye . Şimdilik kare kasanın güzelliğine doyacağım bakalım, hatta belki doymam ZJ ve XJ birlikte olur bilmiyorum. İkisi de doyulacak araçlar değil kesinlikle.
yaklaşık 1 sene geçmiş ilk yazınızın üstüne 1 sene daha geçince bende listeye giriyorum ege abim özel mesajınızı okudum, çok teşekkür ederim sizde bu konuda bahsetmişsiniz malum yeni üyeyim, cevap atamıyorum, facebookta aradım sizi ve ankara sınırlamasında bulduğum tek kişi siz misiniz bilmiyorum :/ ama şu 20 mesaj ve ardından kamp-1 seviyesi işini halledersem sizinle muhabbet etmek isterim
bu arada site iletişimi yoluyla; özel mesaj kısıtlamasından şikayetimi de beyan ettim. bilgim olmadığı halde 20 mesajı nereye yazacağımı şaşırdım