Grand Cherokee Almayi Düşünüyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Dr Cry Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,789
dediğiniz gibi tamamen beklenti ile alakalı birde insanlarda ilk sahip olduklarına aşırı bağlılık olur benim içinde jeep öyle, kia kötü araç demiyorum ama performans olarak zor koşullara pek uygun değil kırılgan

Etiketler
Lincoon navigator..land cruiser Prado ve Commander...beğendiğim modeller..görüntü olarak range rover hele de discovery en guzelleri gene de bence..
Commander’dan kasit Jeep Commander ise, aman diyeyim.
2006-2010 yillari arasinda sadece 4 yil uretip, bir dunya sikayetten dolayi apar topar uretimden kaldirdilar. Hatta ve hatta, uretimden kalktiktan sonra. Jeep CEO’sunun yorumu vardi, “Commander’i musterilerimiz niye satin aldi, hic anlamadim” diye. Bunu da ogrenince Commander’dan vazgecip, WJ kasa Grand Cherokee almistim.

Tesekkurler

Hâlâ 2005 kia sorento dan memnun musunuz, ben de 2006 modelini almayı düşünüyorum ama şanzıman çok sorun çıkartıyor diyorlar. Sizin deneyimleriniz nasıl, freelander alacaktım sorento almaya karar verdim. Bu da sorunluysa bütçem de elvermediğinden yine binek otomobil alacağım.

Sorentonun şanzımanı en sağlam araçtır amerikan borg wagner üretimidir istisnai durumlar hariç arıza yapan yoktur benim 2005 model 140hp var 7. Yıla girdim kullanıyorum enjektör bakımı, yağ ve filitreler rot rotil balata harici masrafım olmadı orjinal ve bakımlı alırsanız sıkıntı olmaz