Ynt: Grand Cherokee WJ 4.7 LPG seçimi
Mustafa E' Alıntı:
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Benim daha önce lada nivam vardı araziye çıktığımda hiç korkmadan dalıyodum çamura çünkü kırılsada tamiri ucuz olduğu için korkmuyodum.
Malüm nivaların enbüyük sorunu motor güçleri araçların arazi kabiliyeti yüksek ama motor zayıf olduğu için araç vasat kalıyodu.
Bende sizin gibi amerikan düşündüm fakat amerikan alırsam araziye çıktığımda kırılacak diye korkacam.
Korkarak off road yapılmaz bu yüzden toyotada karar kıldım ve inşallah son kararım.
Lada Niva zaten arazi konusunda rakipsiz bir araç bence.
Bahsettiğiniz motor zayıflığına ek olarak bir de çürüme problemi var sanırım; ama ne olursa olsun eline kimse su dökemez derim.
Amerikanın kırılması çekincenizi anlıyorum; ama çevremde o kadar çok ZJ yi kitler ile destekleyerek olur olmadık arazilerde offroad yapan var ki, henüz kırılanını yada pişman olanını görmedim diyebilirim.
Umarım kararınız sonucunda pişman olmadan keyifle dilediğiniz gibi zaman geçirirsiniz.
euzlu' Alıntı:
ben standart 4.7 ile oyle arazilere girdim ki gorseniz hayran kalirdiniz aracin yaptiklarina.. Kirmadan yapacaginiz her turlu aksiyonda yuzunuzu kara cikartmayacak bir donanimdadir o arac, gule gule kullanin, ara sira isiklarda bir kapatin da alem V 8 gorsun : )) sesi 5.2 ZJ yi tutmasa da performansi daha iyidir ; ))kazasuz, belasiz kullanmaniz dilegi ile...
5.2 nin sesi muhteşemdi.
Özellikle bir araç vardı ki, komple Borla Exhaust System takılmıştı.
Ben böyle bir ses duymadım.
Çok hevesliyim bu sistem için; ama rakamlar çok fahiş.
Bence değer...
Ne de olsa aranızda yeniyim.
Öğrenmem gereken o kadar çok şey var ki, zaman içerisinde kararlarım da hızla çeşitlilik gösterebilir.
Işıklarda o bahsettiğiniz tavrı istemesem de takınıyorum ve bundan çok keyif alıyorum
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
İnşallah en kısa zamanda, hayırlısı ile en iyileri sizlerin olur.