Ynt: Grand Cherokee ZJ 4.0'ı, Sonunda Aldım
Arkadaşlar 1000 YTL ye Allianz a kasko yaptırdım . Kasko bedeli 20 bin ytl sanırım . Herşey dahil poliçeye ... 227 YTL de trafik tuttu .
Aracı teslim aldım bugün ilkkez uzun kullandım . Gerçekten güzel bir hissi var ama direksiyon tepkilerine , yüksekliğine ve yaylanmasına alışmak gerek .
Yarın sabah LPG ye götürücem . BRC Sıralı kit takılacak . Bakalım memnun kalacak mıyız.... LPg ve Muayene işi bittikten sonra , lastik , yükseltme ve kilit sorularımla başınızı ağrıtmaya başlıycam
Tedirgin kullanmama rağmen(ilkkez otomatik kullandım sayılır) . Şehir içi trafiğinde(17:00 civarı) 17 litre yaktım ortalama . Sanırım fena bir değer değil .
Araçta uzaktan kumanda yok . Servis orjinali çok pahalıdır . Başka bir çözüm ayarlarız dedi .
Bunlarım km sayaçlarında(yaptığı km yi gösteren sayaç hıb ibresi değil) sanırım mil yok . Çünkü üstünde km yazıyor ve klavuzda da milden bahsetmemiş . Belki Avrupadan gelen bir araç olduğundandır .
Birde arkadaşlar kullanım kılavuzu gerekli . Aracın bütün klıvzları falan var ama Almayadan geldiği için almanca . Almancasını isteyen varsa kopyalayıp gönderebilirim
Bunu nerden indirebiliriz . Yada elinde olan var mıdır ?