Grand Cherooke TDI 3.1 Merak Edilenler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan avercanugur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,152

avercanugur

Moderatör
Yer
MUĞLA
Arkadaşlar benim emektar 99 xj yi 2000 model G.cherokke 3.1 TDI ile değiştirmek istiyorum. Dizeli kullanan var ise yardımcı olursa sevinirim. Almayı düşündüğüm araç orijinal 83.000km de, bakımlı görünüyor. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=5941069 düşündüğüm araç bu arkadaşalar. Tabiki fiyatında anlaşabilirsek

Etiketler
Ynt: Grand Cherooke TDI 3.1 Merak Edilenler

Merhabalar..Grand Cherokee de kullanılan motorların içerisinde en problemli olanı 3.1 dizelidir.Sizi yanıltmayayım ama bu motorun İtalyan yapımı olduğunu zannediyorum.Problemli olduğundan dolayıda 3.1 ler daha hesaplı satılıyor..Eğer 2.7 CRD Mercedes motorlusunu alabiliyorsanız ne mutlu

Bu arada 99 XJ nin ,almak istediğiniz WJ den daha kemikli ve sağlam olduğunu belirteyim.Ama Wj nin arkalarında da helezon olduğu için daha konforludur.Sonuçta XJ makaslıdır ama tüm alt yapısı sağlamdır..

2.7 CRD ler fiyat olarak ciddi fark var. En çok çekindiğim benim aracım inanılmaz temiz lpg li sorunsuz biniyorum. Daha orijinal 140.000km de yağını bile değiştirirken 8000km geçirmem, bundan aldığım tadı bulamazsan pişman olurum diye çekiniyorum. Ama lpg tankı ve stepne bağajı ciddi daraltıyor. Yeni aile olarak kullanmak hele çocuklu olarak çok zor bu yüzden değiştirmek istiyorum .

Madem aracınız o kadar temiz ve memnunsunuz o zaman çözümü, stepneyi bagajdan çıkarıp arka tampona montaj aparatı ile dışarı çıkarmanız olacaktır..Hem daha yakışıklı olur..4.0 lt olan aracınız sizin bu titizlığiniz karşısında daha size çooook hizmet eder

3.1 dizel VM motori Italyan yapımı. Daha öncede formda konuşulmuştu, genel olarak problemli olarak bilindikleri için fiyatları daha uygun. Araç alınırken servis geçmişini mutlaka araştırın.. Jeep sanırım bir kısmını problemlerden dolayı geri çağırmış, bu konuyu araştırın.

Bu arada mesajı yazdıktan sonra ilanı gördüm, araç temiz ama ona görede pahalı, yerinizde olsam 3-5 fazla verip mercedes motorlusunu alırım... mesela aşağıdaki 178.000km de ama o motoru bitiremezler...

http://www.sahibinden.com/sahibinden_acil_satilikWQQaXQQ6068651WQQpXQQdisplayitem

Ooof bencede çok pahalı.Bir ay önce kardeşime 2002 model 2.7 mercedes motorlusunu almaya niyetlenmiştik.Onun fiyatı bu araçla aynıydı.

Sizin yerinizde olsan temiz 4.7 alırım , mükemmel bir makina . Bende 4,7 aldım hatta 3.1 alacaktım burada forumda va çevremde araştırdım biraz şans işi o yüzden benim de şansım kötü olduğu için 3.1 almadım ve 4.7 aldım.Tüplü yakıtı çok güzel hem konforlu bir aile arabası hemde arazide bir canavar tavsiye ederim.

Arslan kardeşimiz doğru yolu bulmuş Bravo....

4.7 çok sorunsuz makinedir. 2002 sonrası çıkan HO(Highoutput) biraz daha kuvvetli.. Efsanesi HEMI motorundan esinlenerek tasarlanmıştır. Doğru seçim ;D

Dediğiniz 2002 sonrası modeli hiç kullanmadım ama benim araç gerşeçten çok seri ve konforlu.Bundan önce 97 model 5.2 vardı o da seri ve konforluudu ama bu makine çok daha iyi.0-100 km. hızlanma 6 saniye benim buralarda bununla uğraşacak araba yok.

ARSLAN67' Alıntı:
0-100 km. hızlanma 6 saniye.

o ne beee ;D Aracı tasarlarken bi yanlışlık yaptılar sanırım;

-Hocam Viper bu taraftaydı, o arazi taşıtı olacaktı...

-Hadi yaa, tüüh... Aman neyse buda böyle olsun ;D

İster inan ister inanma demek geliyor elimden ne yapayım karşılaşırsak bakarız......

eeeeee Viper'da da V10 Dodge Ram kamyonet motoru var ;D

bu arada 4.0 HO XJ 7-8 sn'de 100km'ye kalkar diye hatırlıyorum

BolbuzJack' Alıntı:
o ne beee ;D Aracı tasarlarken bi yanlışlık yaptılar sanırım;

-Hocam Viper bu taraftaydı, o arazi taşıtı olacaktı...

-Hadi yaa, tüüh... Aman neyse buda böyle olsun ;D

üyelerimiz arasındaki 4.7 kullanan arkadaşlara sorarım derim bakalım onlar denemiş mi 100 km hızlanmayı.

0-100 veya 100-0 dereceleri hiç bir off-Road çuyu bağlamaz.Kimse aracının bu değerine bakmamıştır bile.Hemde M/TR takılıyken