KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
1lt gaz ile hiç bir araba 333 metre gitmez .. inek bile bu kadar yemez kardeşim. bu nasıl bi aslan.. bence onun hazım problemi var.. tamam lpg litresi 3 lira.. ama gazı döke döke gitsen 330 metreden yine fazla gidersin.. anlamadığım cherokee sahipleri ve kullanıcıları neden cevap vermiyoda olmayanlar olarak yazıyoruz onuda anlamış değilim. zenginin malı züğürtün çenesini yorar gibi...
Kardeşim sen ne yaptın ya arabaya hiç dokundurmasan iyiydi 1 tl yakıyo nerdeyse aracın valla sen değerleri yazdıkça benim moralim bozuluyo yok abi ben onu beşi bilmem 2,5 motoru geçmeyecen
Beyaz adamlar geldiğinde ,bizim elimizde; sümerbank, telekom, limanlar, şeker fabrikaları,hastaneler,madenler,okullar vardı.
Onların elinde imamhatip ve başörtüsü vardı.
Bizi uyuttular...
Gözümüzü açtığımızda, imamhatip ve başörtüsü bizde , sahip olduğumuz her şey onların elinde idi..
aracı dur kalk yaptırsan belki 90 kuruş yakarsın.. şu an kurumda kullanılan 4800 motor 32 kişilik servis otobüsü bile şehir içi km de 1 tl yaktığıını biliyorum ki bu araç için 90 krş fazla ..
aracı dur kalk yaptırsan belki 90 kuruş yakarsın.. şu an kurumda kullanılan 4800 motor 32 kişilik servis otobüsü bile şehir içi km de 1 tl yaktığıını biliyorum ki bu araç için 90 krş fazla ..
arkadaşlar bu araçlarda yakıt ölçümü yapmak mantıksız geliyor artık ortalama 0.80-1.00 tl arası yakıyor bakımlarına göre tamamen keyfi ve zevk için binilesi araçlar oldu.. 3 yıl boyunca şehir içi şehir dışı günlük kullandım v8 in bana verdiği haz dan başka bir artısı olmadı .. sattım aracı gittim sıfır km 1.2 corsa aldım yıllık vergim 537 tl 100 km de 6 lt benzin yakıyorum şehiriçi üstünede sanayi yüzü görmüyorum ve hiç durmadan deli gibi geziyorum.. ama gönül isterdiki şöyle kız gibi zj ye binmek benzinin litresi 2.5 tl olsun ... allah sabır versin bütün zj wj kullanan dostlara..
Arkadaşlar, şehiriçi yakıtım bildiğiniz üzere çok yüksekti. En son 95 kuruş hesaplamıştım.
İçim rahat etmediği için bu gece 12 gibi Bostancı'dan çıktım. Küçükyalı'da. 30 TL gaz aldım depo boşken. Sıkı durun, söylüyorum; Sabit 100 KM hızla Cruise'da 71.6 km yaptım. Yani 42 kuruş. Küçükyalı->Çayırova->Yenisahra->Maltepe->Bostancı'da bitti.
Arabamda bir kişi daha vardı. Ve lastiklerim 255/65. Orjinalinden kalın. Yani kastırsan 40'a düşer belki.
Bu durum akabinde oldukça rahatladım ve aracımda sorun olmadığı kanaatine vardım.
Ama dediğim gibi şehiriçi çok yüksek çıkıyor. Artık herhalde çok dur kalk yaptığımdan. Ve gün içinde iş görüşmelerim sebebi arabayı çok defa istop edip çalıştırdığımdan.