Tutulmayı zorlu bir tren yolculuğuyla gittiğim Konya' da izledim. Muhteşem bir andı. Mükemmel bir doğa olayı idi. Makinem arızalandığı için istediğim gibi fotoğraflayamadım.
çok güzel olmuş, sonuncuyu çok sevdim tam böyle afiş,poster için uygun bir anı yakalamışsın.
Tabi sadece ne yayla,dere tepe gezileri nede tutulma anlarının fotğraflarının tek amaç olmaması önemli bir nokta... içimizdeki tutulmalar/gezmelerde o kadar önemli bir konu.
çok güzel olmuş, sonuncuyu çok sevdim tam böyle afiş,poster için uygun bir anı yakalamışsın.
Tabi sadece ne yayla,dere tepe gezileri nede tutulma anlarının fotğraflarının tek amaç olmaması önemli bir nokta... içimizdeki tutulmalar/gezmelerde o kadar önemli bir konu.
Herkese çok teşekkür ederim. Yavaş yavaş arşivimde yer alan fotoğrafları bu platformdan siz gezenbilir dostlarım ile paylaşmaya çalışıyorum. Nice mekanlarda ve fotoğraf karelerinde bulşmak üzere
Tutulmayı zorlu bir tren yolculuğuyla gittiğim Konya' da izledim. Muhteşem bir andı. Mükemmel bir doğa olayı idi. Makinem arızalandığı için istediğim gibi fotoğraflayamadım.
Ah sen bizim Türkiye turunda Sedat ile yaptığımız "arka koltuğu" görecektin. ;D ;D ;D Elin İngiliz'i jipi yaparken kesinlikle bu kadar yiyeceğin sığabileceğini düşünmemiştir ;D ;D ;D
Sedat. Ben bu fotoları hatırlamıyorum hiç. Yaa acayip şaşırdım görünce. Bir an gittim geldim o ana. İyiki gittik Antalya'ya. Benim için tarihi olan ve fotoğraflarla ölümsüzleşen müthiş dakikalardı.
1 Ağustos 2008 : Kuzey Kanada, Grönland, Sibirya, Moğolistan, Çin
22 Temmuz 2009 : Hindistan, Nepal, Çin
11 Temmuz 2010: Güney Pasifik, Easter Island, Şili, Arjantin
2009'da tutulmanın en iyi gözlemleneceği yer japonya diye biliyorum. çok büyük bir sorun çıkmadığı sürece bundan sonraki tüm tutulmalara gideceğim öyle bir an ki, insanı içine çekiveriyor...