merhaba. Land Rover Adventure Türkiye takımı ile 14 araç çıkmıştık yola. Ancak bir aracı Bolu da diğerini Çorum da bırakarak 12 araçla devam ettik yolculuğumuza.
Yardım edebileceğim bir konu olursa söylemeniz yeterli. iyi faaliyetler dilerim
merhaba. Land Rover Adventure Türkiye takımı ile 14 araç çıkmıştık yola. Ancak bir aracı Bolu da diğerini Çorum da bırakarak 12 araçla devam ettik yolculuğumuza.
Yardım edebileceğim bir konu olursa söylemeniz yeterli. iyi faaliyetler dilerim
Ömer bey eğer yer varsa bende aracımla kaıtlmak isterim inşallah bi aksilik çıkmassa araçlar arasındaki telsiz iletişimini ayarlarlarım cihazlar benden (;
İyi günler
Nisan 2012 sonu, Mayıs başında eşimle birlikte kendi aracımızla Doğu Karadeniz ve Gürcisten Batum seyehatı yapmıştık, çok memnun kalmıştık.Gezinizin sorunsuz ve gönlünüzce geçmesi dileğiyle (İlgili topic yardımcı olabilir)
Saygılar
Batuhan
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=87034.msg1126254#msg1126254
Benim de aklımda 130 double projesi. Hatta bayağı detaylı bir halde raf ta sırasını bekliyor. Başıma gelebileceklerden artık görsel olarakta haberdarım. o anlamda siz zaten farkında olmadan fazlası ile yardımcı oldunuz bile
Fakat Gürcistan ile ilgili olarak "Kamp Alanları" ile ilgili pek bilgi bulamadım elinizde detay varsa paylaşır mısınız?
Teşekkürler.
chatlaxx' Alıntı:
Ömer bey eğer yer varsa bende aracımla kaıtlmak isterim inşallah bi aksilik çıkmassa araçlar arasındaki telsiz iletişimini ayarlarlarım cihazlar benden (;
Yer var tabi olmaz mı. Frontera'lar öncelikli... Cihaz teklifiniz için de teşekkür ederim. Bu arada tercih ettiğiniz konaklama tipini de belirtirmisiniz. Teşekkürler.
daisuki' Alıntı:
inşallah güzel bir gezi olur.zamanına var gerçi ama konvoyda binek araç da olabilirmi acaba gezi için ??
Olabilir elbette. Ancak öncelik sıramız var. frontera lar öncelikli. anlayışınız için teşekkür ederim.
Batuhan 06' Alıntı:
İyi günler
Nisan 2012 sonu, Mayıs başında eşimle birlikte kendi aracımızla Doğu Karadeniz ve Gürcisten Batum seyehatı yapmıştık, çok memnun kalmıştık.Gezinizin sorunsuz ve gönlünüzce geçmesi dileğiyle (İlgili topic yardımcı olabilir)
Saygılar
Batuhan
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=87034.msg1126254#msg1126254
Gezi rotası
Batum-Kobuleti-Poti-Kutaisi-Tblisi-Tsalka-Poka-Batum şeklinde planlıyorum. Yol üzerinde çok miktarda doğal park ve göl mevcut. Zaten Gürcistan ın da karadeniz olmasından ötürü yeşili ve doğası meşhur. Ortalama gezi süresi 6 gece 7 gün. Konaklama ve diğer detaylar için biraz vakit lazım.