KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çiğdem sonuçta bu bir döngü bir yerden başlamaz sürekli döner durur daha bu peynir döngüsü ileriki versiyonlarında omocu ayşe teyse de girecek onun giyimi için gerekli hammaddelerin bile offroad sayesinde olduğunu göstereceğim nasıl olacak bilmiyorum ama olacak ;D ;D ;D
Çiğdem senin döngü nerde başlıyor bitiyor anlıyamadım... zaten sana kalsa beraber araçtayken Güvenç köyünde ne kadar uçurum var .. kaya yolu var açacaktık... sen şu yol kenarında gördüğünü söylediğin 82 model CJ 5 i bi an önce alda bizde senin yolundan gidelim ... ;D
yok valla ben 4 tane işin ehli tanıyorum mustafa abi (mkg) eren (eratech) bide ufukozkan abi bide kerim abi(yazarçizer....) ee onlarada tatlısu offroadcusu dersem dilimi eşşek arısı soksun ;D ;D
Ynt: Güvenç Köyü Kamplı Off-Road Gezisi (10-11 Nisan 2010)
Arkadaşlar pazar günü kamp alanında aşağıdaki çakının (victorinox hunter) siyahı mangalın kenarında duruyordu alıp almadığımı hatırlamıyorum, bugün farkettim kılıfı boş, Gören duyan bulan varsa bana ulaştırmasını rica ediyorum. Benim için manevi değeri var.
ne demek Sevtap Hanım bilgi paylasildikca guzeldir... ben de sizleri tanidigim icin cok mutlu oldum en kisa zamanda farkli bir etkinlikte gorusebilmek icin sabirsizlaniyorum...