tanyolu Kamp II Mesajlar 441 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara\Nevşehir 28 Nis 2011 #49 Ynt: güzel bir pazar gezisi Allah senin de kalbine göre versin inşallah. Benimkisi hemen değil zaten XJ min ( pis boğazın) tadını bi çıkarayım iyice.
Ynt: güzel bir pazar gezisi Allah senin de kalbine göre versin inşallah. Benimkisi hemen değil zaten XJ min ( pis boğazın) tadını bi çıkarayım iyice.
murat çelik Zirve Mesajlar 1,311 Tepkime Puanı 0 Yer kırşehirde dogdu ankarada yaşıyor 28 Nis 2011 #50 Ynt: güzel bir pazar gezisi 01 MAYIS PAZAR programı hareket saati: 08.55 hareket yeri: 1011 karşısı Baydarlar Shell (Samsun yolu güzergahı üzerinden) güzergah: Elmadağ İlçesi Akçaali Köyü en geç 09.00 teker dönecek şekilde .Otoyoldan gelcek ler yani ben ve mehmet otoban çıkışı petrol ofisi uygun ;D 1.murat çelik 91xj 3 kişi 2.mehmet çakmak 93zj 2 kişi 3.sinan haydar usta 91 lada 4 kişi (turbo lu lada uçar bence) 4.fatih yıldırım 92 xj ? kişi 5.cumhur köse 96 toyota hilux 6.metin özel cj5 7.serhat sarp 95GC 8.faruk şekerci 97 xj (turbosuz xj uçmayabilir bence) 9.murat balcı l200 2 kişi
Ynt: güzel bir pazar gezisi 01 MAYIS PAZAR programı hareket saati: 08.55 hareket yeri: 1011 karşısı Baydarlar Shell (Samsun yolu güzergahı üzerinden) güzergah: Elmadağ İlçesi Akçaali Köyü en geç 09.00 teker dönecek şekilde .Otoyoldan gelcek ler yani ben ve mehmet otoban çıkışı petrol ofisi uygun ;D 1.murat çelik 91xj 3 kişi 2.mehmet çakmak 93zj 2 kişi 3.sinan haydar usta 91 lada 4 kişi (turbo lu lada uçar bence) 4.fatih yıldırım 92 xj ? kişi 5.cumhur köse 96 toyota hilux 6.metin özel cj5 7.serhat sarp 95GC 8.faruk şekerci 97 xj (turbosuz xj uçmayabilir bence) 9.murat balcı l200 2 kişi
murat çelik Zirve Mesajlar 1,311 Tepkime Puanı 0 Yer kırşehirde dogdu ankarada yaşıyor 28 Nis 2011 #51 Ynt: güzel bir pazar gezisi hoş geldiniz aramıza yenı uyesınız sanırım 11 li arkadas
tiskeli 0507 577 80 43 Mesajlar 826 Tepkime Puanı 10 Yer ankara yenimahalle 28 Nis 2011 #52 Ynt: güzel bir pazar gezisi Arkadaşlar şehir gene sıktı herhal yine merkezden kaç varmış
murat çelik Zirve Mesajlar 1,311 Tepkime Puanı 0 Yer kırşehirde dogdu ankarada yaşıyor 28 Nis 2011 #53 Ynt: güzel bir pazar gezisi tiskeli' Alıntı: Arkadaşlar şehir gene sıktı herhal yine merkezden kaç varmış Genişletmek için tıkla ... aynen abi sen sıkılmadın galıbaa ;D
Ynt: güzel bir pazar gezisi tiskeli' Alıntı: Arkadaşlar şehir gene sıktı herhal yine merkezden kaç varmış Genişletmek için tıkla ... aynen abi sen sıkılmadın galıbaa ;D
tiskeli 0507 577 80 43 Mesajlar 826 Tepkime Puanı 10 Yer ankara yenimahalle 28 Nis 2011 #54 Ynt: güzel bir pazar gezisi sıkılmammı
murat çelik Zirve Mesajlar 1,311 Tepkime Puanı 0 Yer kırşehirde dogdu ankarada yaşıyor 28 Nis 2011 #55 Ynt: güzel bir pazar gezisi tiskeli' Alıntı: sıkılmammı Genişletmek için tıkla ... yazsana lısteye adını işin yoksa
Ynt: güzel bir pazar gezisi tiskeli' Alıntı: sıkılmammı Genişletmek için tıkla ... yazsana lısteye adını işin yoksa
tiskeli 0507 577 80 43 Mesajlar 826 Tepkime Puanı 10 Yer ankara yenimahalle 29 Nis 2011 #56 Ynt: güzel bir pazar gezisi bu aralar işler karışık ben kesin deyilim cumartesi belli olur
tiskeli 0507 577 80 43 Mesajlar 826 Tepkime Puanı 10 Yer ankara yenimahalle 29 Nis 2011 #57 Ynt: güzel bir pazar gezisi yolumuz ulustan ortalama kaç km
murat çelik Zirve Mesajlar 1,311 Tepkime Puanı 0 Yer kırşehirde dogdu ankarada yaşıyor 29 Nis 2011 #58 Ynt: güzel bir pazar gezisi tiskeli' Alıntı: yolumuz ulustan ortalama kaç km Genişletmek için tıkla ... 35 km çivarı
Ynt: güzel bir pazar gezisi tiskeli' Alıntı: yolumuz ulustan ortalama kaç km Genişletmek için tıkla ... 35 km çivarı
tiskeli 0507 577 80 43 Mesajlar 826 Tepkime Puanı 10 Yer ankara yenimahalle 29 Nis 2011 #59 Ynt: güzel bir pazar gezisi yakınmış hadi iyi geceler ben kaçar
TEKNIKISLEM SESSIZLIK SAKINLIK VE SABIR IYIDIR Mesajlar 1,597 Tepkime Puanı 7 Yer ANKARA Web www.teknikislem.com.tr 29 Nis 2011 #60 Ynt: güzel bir pazar gezisi tiskeli' Alıntı: bu aralar işler karışık ben kesin deyilim cumartesi belli olur Genişletmek için tıkla ... Hüseyin Hocam sizinde olmanız lazım, özledik muhabbetinizi ve semaver keyiflerinizi
Ynt: güzel bir pazar gezisi tiskeli' Alıntı: bu aralar işler karışık ben kesin deyilim cumartesi belli olur Genişletmek için tıkla ... Hüseyin Hocam sizinde olmanız lazım, özledik muhabbetinizi ve semaver keyiflerinizi
TEKNIKISLEM SESSIZLIK SAKINLIK VE SABIR IYIDIR Mesajlar 1,597 Tepkime Puanı 7 Yer ANKARA Web www.teknikislem.com.tr 29 Nis 2011 #61 Ynt: güzel bir pazar gezisi Şeref Bey kardeşim öyle tepeden bakıp durma, yazdım senide co-plot olarak Kiren i de hallederiz nasılsa
Ynt: güzel bir pazar gezisi Şeref Bey kardeşim öyle tepeden bakıp durma, yazdım senide co-plot olarak Kiren i de hallederiz nasılsa
mahiralpagut Ana Kamp Mesajlar 75 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 29 Nis 2011 #62 Ynt: güzel bir pazar gezisi tanyolu' Alıntı: Gelin gelin hiç bi sorun yaşamazsınız öyle çok çamur yok bolca dere geçişi var, derinde değil. Genişletmek için tıkla ... Bu haftaki geziye katılımım ne yazık ki şu an biraz belirsiz. Ama yine de hafta sonu buluşma yerinde görürseniz şaşırmayın.
Ynt: güzel bir pazar gezisi tanyolu' Alıntı: Gelin gelin hiç bi sorun yaşamazsınız öyle çok çamur yok bolca dere geçişi var, derinde değil. Genişletmek için tıkla ... Bu haftaki geziye katılımım ne yazık ki şu an biraz belirsiz. Ama yine de hafta sonu buluşma yerinde görürseniz şaşırmayın.
TEKNIKISLEM SESSIZLIK SAKINLIK VE SABIR IYIDIR Mesajlar 1,597 Tepkime Puanı 7 Yer ANKARA Web www.teknikislem.com.tr 29 Nis 2011 #63 Ynt: güzel bir pazar gezisi mahiralpagut' Alıntı: Bu haftaki geziye katılımım ne yazık ki şu an biraz belirsiz. Ama yine de hafta sonu buluşma yerinde görürseniz şaşırmayın. Genişletmek için tıkla ... .
Ynt: güzel bir pazar gezisi mahiralpagut' Alıntı: Bu haftaki geziye katılımım ne yazık ki şu an biraz belirsiz. Ama yine de hafta sonu buluşma yerinde görürseniz şaşırmayın. Genişletmek için tıkla ... .
murat çelik Zirve Mesajlar 1,311 Tepkime Puanı 0 Yer kırşehirde dogdu ankarada yaşıyor 29 Nis 2011 #64 Ynt: güzel bir pazar gezisi nerde bu mıllet kımsecıkler yok