mezeci_67 Zirve Mesajlar 1,372 Tepkime Puanı 63 Yer kdz ereğli 22 Mar 2012 #17 Ynt: Hafta Sonu Tüm Gün Şehirden Kaçış erco' Alıntı: tenekede tavuk işi benim işim aslıda ;D ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Resimleri bekleriz.
Ynt: Hafta Sonu Tüm Gün Şehirden Kaçış erco' Alıntı: tenekede tavuk işi benim işim aslıda ;D ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Resimleri bekleriz.
mezeci_67 Zirve Mesajlar 1,372 Tepkime Puanı 63 Yer kdz ereğli 22 Mar 2012 #18 Ynt: Hafta Sonu Tüm Gün Şehirden Kaçış seyyah54' Alıntı: Mekan harika,grup harika heleki mezelerle tavuk harika ne diyeyim.Bir peçete alayımda pc ıslanmasın.Afiyet olsun orada bulunanlara. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler herşey dostlarla güzel.
Ynt: Hafta Sonu Tüm Gün Şehirden Kaçış seyyah54' Alıntı: Mekan harika,grup harika heleki mezelerle tavuk harika ne diyeyim.Bir peçete alayımda pc ıslanmasın.Afiyet olsun orada bulunanlara. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler herşey dostlarla güzel.
ersin.yurddaşeer Kamp II Mesajlar 240 Tepkime Puanı 0 Yer İZMİR 22 Mar 2012 #19 Ynt: Hafta Sonu Tüm Gün Şehirden Kaçış mezeci_67' Alıntı: Resimleri azıcık gösterseydiniz böyle bir kanıya varmazlardı sağol kardeş sanada yarasın. :'( : Genişletmek için tıkla ... Bir kaç arkadaşa gösterdim resimleri ve hemen biz ne zaman gidiyoruz demeye başladılar. yada takımları istiyorlar [SIZE=78%] [/SIZE]
Ynt: Hafta Sonu Tüm Gün Şehirden Kaçış mezeci_67' Alıntı: Resimleri azıcık gösterseydiniz böyle bir kanıya varmazlardı sağol kardeş sanada yarasın. :'( : Genişletmek için tıkla ... Bir kaç arkadaşa gösterdim resimleri ve hemen biz ne zaman gidiyoruz demeye başladılar. yada takımları istiyorlar [SIZE=78%] [/SIZE]
mezeci_67 Zirve Mesajlar 1,372 Tepkime Puanı 63 Yer kdz ereğli 22 Mar 2012 #20 Ynt: Hafta Sonu Tüm Gün Şehirden Kaçış Ersin kardeş takımların resmini çekip gönderirim iki kaynak yaptırırsınız altına bir tepsi üstüne yuvarlak 25 kğ lık teneke afiyet olsun.
Ynt: Hafta Sonu Tüm Gün Şehirden Kaçış Ersin kardeş takımların resmini çekip gönderirim iki kaynak yaptırırsınız altına bir tepsi üstüne yuvarlak 25 kğ lık teneke afiyet olsun.
K kerim_dikmen Yeni Üye Mesajlar 7 Tepkime Puanı 0 23 Mar 2012 #21 Ynt: Hafta Sonu Tüm Gün Şehirden Kaçış hemşerim bu ne ya mükemmel bir piknik tebrikler
mezeci_67 Zirve Mesajlar 1,372 Tepkime Puanı 63 Yer kdz ereğli 25 Mar 2012 #22 Ynt: Hafta Sonu Tüm Gün Şehirden Kaçış kerim_dikmen' Alıntı: hemşerim bu ne ya mükemmel bir piknik tebrikler Genişletmek için tıkla ... Sağol kardeş teşekkürler piknikler hayatımızın vazgeçilmezidir.
Ynt: Hafta Sonu Tüm Gün Şehirden Kaçış kerim_dikmen' Alıntı: hemşerim bu ne ya mükemmel bir piknik tebrikler Genişletmek için tıkla ... Sağol kardeş teşekkürler piknikler hayatımızın vazgeçilmezidir.