KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
amazon sitesinden uygun fiyatlı colombia,nortface markalarını takip ediyordum ve aşağıdakilere ulaştım
Türkiyede 500 liradan aşağı yok ben burdan aldığımda 200-250 civarı kapıma geliyor(ilk alışverişim değil)
sizce aşağıdaki linklerden hangisi daha iyi seçim olur?
amazon sitesinden uygun fiyatlı colombia,nortface markalarını takip ediyordum ve aşağıdakilere ulaştım
Türkiyede 500 liradan aşağı yok ben burdan aldığımda 200-250 civarı kapıma geliyor(ilk alışverişim değil)
sizce aşağıdaki linklerden hangisi daha iyi seçim olur?
.
Birçok çeşidini beraberce denemeden ayakkabı satın alınması uygun kabul edilmemekte !
Posta yolu bu açıdan hiç tavsiye edilmiyor.
Amaç ve kullanım şartları dışında internette de bulacağınız 8-10 civarındaki kriterlere göre seçim yapılmalı.
.
Birçok çeşidini beraberce denemeden ayakkabı satın alınması uygun kabul edilmemekte !
Posta yolu bu açıdan hiç tavsiye edilmiyor.
Amaç ve kullanım şartları dışında internette de bulacağınız 8-10 civarındaki kriterlere göre seçim yapılmalı.
ben daha önceden de aldım tam olmadı ayağıma ama burdaki fiyatlra göre ciddi indirimli geliyor yarı yarıya veya 3 te 1 fiyatına o yüzden daha mantıklı geliyor