A ahmet85 Ana Kamp Mesajlar 74 Tepkime Puanı 0 16 Haz 2007 #33 Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? Kocaeli Üniversitesi Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü.
S sabiha Yeni Üye Mesajlar 3 Tepkime Puanı 0 14 Tem 2007 #34 Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? Ben de ZİRVEDAK üyesiyim.
S Seether Yeni Üye Mesajlar 3 Tepkime Puanı 0 13 Ağu 2007 #35 Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? Fırat Üniversitesi Dağcılık Kulubü.
C Chimo Yeni Üye Mesajlar 2 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 6 Eyl 2007 #36 Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? Ben merak ettim, Sabancı Üniversitesi neden listede yok? Çok mu pasifler bu kulüplere kıyasla?
Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? Ben merak ettim, Sabancı Üniversitesi neden listede yok? Çok mu pasifler bu kulüplere kıyasla?
balum Yalan Dünya Mesajlar 1,143 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 6 Eyl 2007 #37 Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? Bir sebebi yok, farkettiyseniz listede diğer diye bir seçenek yok. Eklenmesini istediğiniz kulubün tam adını yazarsanız ekleyebiliriz.
Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? Bir sebebi yok, farkettiyseniz listede diğer diye bir seçenek yok. Eklenmesini istediğiniz kulubün tam adını yazarsanız ekleyebiliriz.
C Chimo Yeni Üye Mesajlar 2 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 6 Eyl 2007 #38 Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? Yok eklenmesini istediğimden değil, sadece trekking ve kamp için uygun bir kulüp arayışı içindeyim. Merakımdan sordum.
Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? Yok eklenmesini istediğimden değil, sadece trekking ve kamp için uygun bir kulüp arayışı içindeyim. Merakımdan sordum.
taiga *** Mesajlar 2,266 Tepkime Puanı 33 6 Eyl 2007 #39 Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? Boğaziçi Üniversitesi Mağara Araştırma Kulübü - BUMAK ve Bursa Alternatif Sporlar Kulübü - BASK listeye eklenebilir.
Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? Boğaziçi Üniversitesi Mağara Araştırma Kulübü - BUMAK ve Bursa Alternatif Sporlar Kulübü - BASK listeye eklenebilir.
balum Yalan Dünya Mesajlar 1,143 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 6 Eyl 2007 #40 Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? Tamamdır.
aycha Yeni Üye Mesajlar 10 Tepkime Puanı 0 Yer çorlu 25 Eyl 2007 #41 Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? Marmaralılar nereye kayboldu ya. Yok mu arttıran? Heyy size diyorumm!!
YOL SEDAT AÇIL Mesajlar 10,412 Tepkime Puanı 540 Yer İstanbul, Acıbadem Web www.sedatacil.com Telsiz Çağrı Kodu TB2FKL 25 Eyl 2007 #42 Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? Okulların açılmasını bekliyorlar.
H hashüs Yeni Üye Mesajlar 4 Tepkime Puanı 0 Yer manisa 2 Kas 2007 #43 Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? Kocaeli Üniversitesi Dağcılık Kulübünü'de eklerseniz.
AYDURAN Zirve Mesajlar 5,669 Tepkime Puanı 27 Yaş 50 Yer İstanbul / Maltepe 8 Kas 2007 #44 Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? Hocam ekledim. Oy kullanabilirsiniz.
AYDURAN Zirve Mesajlar 5,669 Tepkime Puanı 27 Yaş 50 Yer İstanbul / Maltepe 10 Ara 2007 #45 Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? Seether' Alıntı: Fırat Üniversitesi Dağcılık Kulubü. Genişletmek için tıkla ... Üniversitenin resmi web sayfasında öğrenci kulüpleri içerisinde dağcılık kulubü yok. Eğer bilgi verirseniz listeye ekleriz. Tam adı nedir? Kısaltması? v.b.
Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? Seether' Alıntı: Fırat Üniversitesi Dağcılık Kulubü. Genişletmek için tıkla ... Üniversitenin resmi web sayfasında öğrenci kulüpleri içerisinde dağcılık kulubü yok. Eğer bilgi verirseniz listeye ekleriz. Tam adı nedir? Kısaltması? v.b.
mtngvn Yeni Üye Mesajlar 3 Tepkime Puanı 0 Yer balıkesir 13 Ara 2007 #46 Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? BAÜDAKS'ın tek üyesi benmişim.
AYDURAN Zirve Mesajlar 5,669 Tepkime Puanı 27 Yaş 50 Yer İstanbul / Maltepe 13 Ara 2007 #47 Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? Hocam siz siftah yaptınız ya artık gerisi gelir Bu arada aramıza hoşgeldiniz.
Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? Hocam siz siftah yaptınız ya artık gerisi gelir Bu arada aramıza hoşgeldiniz.
erthem Moderatör Mesajlar 2,379 Tepkime Puanı 16 Yer Ordu 17 Ara 2007 #48 Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? Rekor hala ANADOSK'ta.