KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
gunes deılm be abı kayak gozlugunden bahsetmıstım gunes gozlugu yenıne onu kullansın oda ısını goruru oda kucuk gellıosa artık kaynakcı gozlugune doner
arkadaşlar, kayarken güneş gözlüğü kullanmayınız, kullandırmayınız. gözlük ve gözünüz zarar görebilir. rüzgarlı, karlı havalarda lifte bile çıkamayabilirsiniz, arkadaşlarınızın kayak gözlüklerine salça olursunuz. ayıptır. (bu arada paitball da sormuşsunuz ya insan arkadaşına ateş eder mi diye, bu yuzden eder bak, hayati bir malzemedir) ;D ;D
gözü rahat ettirmesi fikrine katılıyorum tabi ki, lakin özünde bu spor takla atmaya meyilli bir spor olduğundan, en önemlisi göze zarar verme ihtimali vardır. ;D kayak gözlükleri de hem güneşe hem de kar körlüğüne karşı rahat ettirir.
Eldivende en iyisi bence Rossignoldür..Özellikle Gore Tex olması çok muhim.. Board um Burton..
Bağlamalar ve ayakkabıda burton..Karla temas eden yerlerde BURTON derim ben..
Gözlük Uvex... Bere Rossignol..
Montum İguana..Pantolonumda Nike ACG...
Hepsinden çok memnunum tavsiye ederim...
Cresta yı tavsiye etmem çünkü donan arkadaşım var cresta giyip...
donmanın crestadan kaynaklandığına emin misiniz? yakın zamanda pantolon almayı düşünüyordum daha önce ürünlerini incelemiştim, gayet sağlam ve kaliteli gelmişti bana?
kesin parmakları donmuştur arkadaşın, bende de cresta nın eldiveni var, ekstrem koşullarda hiç başarılı değil, -10 derecenin altında Cresta'nın eldivenine güvenmeyin!
valla bende bir cresta polar var, uludağ zirvede üstümdeydi, bu haftasonu hem piknikte hem dalışta üstümdeydi, geçen bahar kazdağlarında kampta üstümdeydi, ben çok üşüyen bir insan olmama rağmen hiçbir sıkıntı çekmedim. diğer malzemeleri hakkında çok yorum yapamayacağım bende başka bir şeyi yok zira ama çok uç derecede zorlu koşullarda ne giyseniz üşürsünüz belli bir süre sonra, yeterince hareket de etmiyorsanız hele.. eskimolar bile üşür yani herhalde
(üstümdeydi = bu aktivitelere başka mont götürmedim ;D )
ayşe gittin mi seri sonu mağazasına? cresta hakkındaki yorumları ben de ilginç buldum... ürünleri sadece büyük mağazalarda satılıyor çünkü ve avrupa başta olmak üzere tüm dünyaya ihraç ediliyor... bence sibel güzel söylemiş
ok uç derecede zorlu koşullarda ne giyseniz üşürsünüz belli bir süre sonra, yeterince hareket de etmiyorsanız hele.. eskimolar bile üşür yani herhalde