ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 13 Nis 2009 #1 gezi ile ilgili belgeselleri tercih ederim...buna örnek AYNA
adrenalim Zirve Mesajlar 1,086 Tepkime Puanı 1 10 Haz 2009 #2 Ynt: Hangi Tür Belgeselleri Seviyorsunuz ? haberci ama artık yayınlanmıyor şimdilerde de sanırım ayna var
Ynt: Hangi Tür Belgeselleri Seviyorsunuz ? haberci ama artık yayınlanmıyor şimdilerde de sanırım ayna var
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 10 Haz 2009 #3 Ynt: Hangi Tür Belgeselleri Seviyorsunuz ? evet dogru,haberci de çok güzeldi.
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 10 Haz 2009 #4 Ynt: Hangi Tür Belgeselleri Seviyorsunuz ? aklıma gelmişken yelkenleri sevmeme neden olan uzaklar adlı belgeselde var
Ynt: Hangi Tür Belgeselleri Seviyorsunuz ? aklıma gelmişken yelkenleri sevmeme neden olan uzaklar adlı belgeselde var
adrenalim Zirve Mesajlar 1,086 Tepkime Puanı 1 11 Haz 2009 #5 Ynt: Hangi Tür Belgeselleri Seviyorsunuz ? National geographic'in ufo belgeseli ve piramitlerin gizemi belgeseli gerçekten harikaa
Ynt: Hangi Tür Belgeselleri Seviyorsunuz ? National geographic'in ufo belgeseli ve piramitlerin gizemi belgeseli gerçekten harikaa
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 11 Haz 2009 #6 Ynt: Hangi Tür Belgeselleri Seviyorsunuz ? bizde uydu yok o nedenle seyredemiyorum ama ufo gören biri olarak ben bu konuya çok hassasım,seyretmek isterdim adrenalim' Alıntı: National geographic'in ufo belgeseli ve piramitlerin gizemi belgeseli gerçekten harikaa Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Hangi Tür Belgeselleri Seviyorsunuz ? bizde uydu yok o nedenle seyredemiyorum ama ufo gören biri olarak ben bu konuya çok hassasım,seyretmek isterdim adrenalim' Alıntı: National geographic'in ufo belgeseli ve piramitlerin gizemi belgeseli gerçekten harikaa Genişletmek için tıkla ...
adrenalim Zirve Mesajlar 1,086 Tepkime Puanı 1 11 Haz 2009 #7 Ynt: Hangi Tür Belgeselleri Seviyorsunuz ? yarama bastın işdee
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 11 Haz 2009 #8 Ynt: Hangi Tür Belgeselleri Seviyorsunuz ? piramitler yıllardır okudugım ve merak ettiğim olaydır neden??? adrenalim' Alıntı: yarama bastın işdee Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Hangi Tür Belgeselleri Seviyorsunuz ? piramitler yıllardır okudugım ve merak ettiğim olaydır neden??? adrenalim' Alıntı: yarama bastın işdee Genişletmek için tıkla ...
adrenalim Zirve Mesajlar 1,086 Tepkime Puanı 1 11 Haz 2009 #9 Ynt: Hangi Tür Belgeselleri Seviyorsunuz ? boşverın ufolar benımde ılgimi çekiyor
anerkad Kamp III Mesajlar 564 Tepkime Puanı 2 11 Haz 2009 #10 Ynt: Hangi Tür Belgeselleri Seviyorsunuz ? evet haberci kadar ilginç seviyeli yabancı kanallarda bile göremiyorum
Ynt: Hangi Tür Belgeselleri Seviyorsunuz ? evet haberci kadar ilginç seviyeli yabancı kanallarda bile göremiyorum