KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
abim istanbulda isen gidelim tesisatçıma . dinleyeceksiniz egsozu sıkı durun 6 silindir kükremez diyenlere kapak olacak . iş egsozda biter benim v8 450 cui kükremiyor hatta zjden bile daha sessiz .
Sana bi çözüm var bende, hiç kompleks değil, burada anlatamam, yüzyüze.... Şaşmazdaki Alfa servisi sahibi Metin Kala' yı bul. Eski ortağı harunun 6 sında bi susturucu var. Ufffffff......... Ama V6 o.... Bence olur... Yırtıyo ortamı kamçılayınca...... V8den beter...
Peki abi.. Oralarda boynu bükük, tek kaşı düşük, teybine Müslüm Gürses cd si takmış, hani kanadı kırılmış bir serçeyi ellerinin arasına alırsında biraz ürkektir birazda titrek işte o kıvamda, gözü ağaçların arasından yolu izleyen vuslat özlemiyle çarpan bir yürek görürsen işte o ben olacağım .. Ühüüü ühüü!!
amma duygu sömürüsü yaptın ya ankaradan alpfonse geliyomuş o alp sen alp kardeş kardeş seyredersiniz oyunları işte
belki bizden biri 2 alp arasına girip dilek diler bellimi olur
mutlaka gelenler olucaktır liste haricide o günkü duruma göre.
Egsoz sesi sağlam oldu gerçekten çekici oluyor ama son zamanda çok uzun yol apıorum ve daha da böyle gidecek gibi ... Yol gerçekten uzun 1000 km - 500 km gidiş geliş x2. Uzun yolda kafamı kazana çevirirebilir ...
V6 olunca iş değşebilir arkadaşımda v6 BMW var ve sesi hiçte yabana atılacak cinsten değil ...
Neyse bu ses bana yetiyor şimdilik . Sese gelen kadar çok iş var yapmam gereken ... Düz altıcı olarak kenara çekiliyorum , meydan V8 lerin ...
Önemli bir nokta. Bende e30 kasa BMW varken eşime pejo 206 almıştım. Daha sonra BMW yi sattım kısa bir süre bu pejo denen tiksinç araca binmek zorunda kaldım. Egzostu çürüyünce komple değiştirmem gerekti. Bende hazır değişiyor diye performans egzostu aldım. Oluşan sesle birlikte birazda olsun ısındım arabaya. Ama dediğiniz gibi uzun yola çıkmaya başlayınca kafa şişiriyor. Hatta bir gün bir miras işi için Ankara oradanda Çankırıya bu 206 ya üç teyzemi ve annemi doldurup gittim. Yolda teyzelerim araba bozuk mu niye böyle ses çıkarıyo dediler anlatsam anlamazlar diye evet bozuk dedim. Döndüğümüzde oğlum dediler pahalı bişey değilse yaptır yoksa paran biz verelim bu ne yaa! diye isyan ettiler ;D
e-34 kasaya komple egsoz yapmıştım uzun yolda kafamız büyüyordu . polis amcam çevirdi bi gün dedi ayıp değilmi ne bu be diye dedim abi bu v8 ondan yırtınıyo . haaa sat bunu o zaman yasak bu v8 ler dedi
Vay anasını yea! şu off-road çulara bak hepsinin içindeki asfalt canavarı çıktı dışarı iyimi ;D Efendim konu başlığını hatırlatıyorum ''hangi zj? ve cevap veriyorum. -Benim zj : ;D
Vay anasını yea! şu off-road çulara bak hepsinin içindeki asfalt canavarı çıktı dışarı iyimi ;D Efendim konu başlığını hatırlatıyorum ''hangi zj? ve cevap veriyorum. -Benim zj : ;D